Sport

Speranțe pentru reluarea Ligii I

Corneliu Condurache
25 apr 2020 1724 vizualizări

LPF dorește o dată de reîncepere cel târziu la mijlocul lunii iunie

Secretarul general de la LPF, Justin Ștefan, a declarat că speră ca Liga I să se poată relua în luna iunie, cel mai târziu la 13/14 iunie. „Noi avem un scenariu care se raportează la momentul ridicării stării de urgență, atunci ne-am dori să reluăm antrenamentele, iar la începutul lunii iunie să reluăm competiția. Vorbim de o perioadă tampon de 3-4 săptămâni, în care jucătorii vor relua pregătirea și să intre, din păcate, direct în zona de meciuri oficiale pentru că nu mai e timp de jocuri amicale. Finalul competiției - undeva în jurul datei de 20 iulie. Atât play-off-ul Ligii 1, cât și Cupa României, trebuie să fie încheiate pentru a putea transmite către UEFA cluburile participante în cupele europene. Ca principiu de lucru, ai nevoie de 11 etape. Mai ai 8 etape de play-off, 3 etape de Cupa României, deci 11 etape. Eu sper că putem relua competiția în luna iunie, cel târziu la data de 13/14 iunie”, a anunțat Justin Ștefan la Digi Sport Special.

Justin Ștefan susține că s-a luat în calcul și faptul ca FRF să decidă ca semifinala Cupei să se dispute într-o singură manșă, pentru a mai relaxa calendarul cometițional.”În situația în care FRF va renunța la o semifinală, data de reluare a competiției pentru a putea termina pe 20 iulie este undeva la 17 iunie. Ne dorim ca FRF să poată juca semifinalele Cupei în dublă manșă, au și ei parteneriate comerciale”, a mai spus Justin Ștefan.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.