Sport

Speranțe pentru Chiajna

Ziarul de Vrancea
26 iul 2017 554 vizualizări

ieșenii doresc să câștige pe teren Concordiei * Mihalache a rămas acasă

CSM Politehnica pleacă astăzi dimineață din Iași, cu avionul, pentru meciul de vineri contra Concordiei Chiajna, din etapa a III-a a Ligii I de fotbal. Gândurile ieșenilor înaintea disputei din Ilfov au fost prezentate ieri într-o conferință de presă organizată la stadionul “Emil Alexandrescu”.

Avem o partidă dificilă. Suntem însă încrezători că vom putea face un meci bun, suntem optimiști și cred în acești băieți că pot face lucruri mărețe, chiar dacă nu am început așa cum ne doream campionatul. Faptul că de la antrenament la antrenament, de la meci la meci creștem mă face să fiu încrezător că putem face o partidă bună la Chiajna, unde ne dorim să scoatem maxim, adică trei puncte” a declarat antrenorul principal, Flavius Stoican, care a fost completat de Marius Chelaru, pe care tehnicianul l-a asemuit cu Cristi Chivu! “Trebuie să mergem la Chiajna să câștigăm. Nu știu dacă aș fi jucat la Liga I dacă nu ar fi fost regula under 21. Fac tot ceea ce depinde de mine să confirm așteptările lui Mister, care mi-a acordat încredere și m-a reținut în lot după sezonul bun pe care l-am avut la Miroslava, unde am promovat în Liga a II-a” a spus fostul internațional de juniori.

Stoican, care și-a arătat încrederea și în Andrei Cristea, despre care a spus că “o să vedeți că vor fi multe situații când nu o să avem ocazii, iar el va da două goluri dintr-o jumătate de ocazie” s-a referit și la Ovidiu Mihalache, jucător pe care l-a exclus din lot: “Știu că sunt momente în care jucătorii nu prind cea mai bună formă sportivă. Îi ajut, pentru că știu că nu sunt roboți. Sunt însă foarte atent la comportamentul lor! Nu l-am acuzat pe Mihalache de lucruri necurate. Voi discuta cu el în viitor, cu siguranță. Nu sunt omul care să ia decizii radicale, nu sunt un om care ține ranchiună. Trebuie însă să văd dacă se va schimba ceva în gândirea lui”.

Șeful băncii tehnice ieșene s-a referit și la întăririle pe care le așteaptă: “Pe Calu l-am văzut două meciuri când juca la Zimbru, mi-a lăsat o impresie bună. Dacă poate din punct de vedere fizic, îl vom legitima. Pentru mine, nu este important dacă e român sau străin, nu e importantă vârsta, ci ceea ce face jucătorul pe teren. Suntem în negocieri și cu alți jucători, suntem atenți, până la încheierea perioadei de transferări vom mai aduce jucători care să facă diferența”.

La încheierea conferinței de presă a luat cuvântul Alin Vorniceanu, care va alerga sâmbătă 24 de ore pentru a ajuta o fetiță, Mihaela. Colaboratorul preparatorului fizic Cezar Honceriu și-a prezentat planurile legate de gestul caritabil pe care l-a inițiat, precizând că CSM Politehnica nu l-a ajutat cu nimic în acțiunea care a fost prezentată în cadrul conferinței clubului! (Ovidiu MINEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.