Sport

Speranța FCSB în careu advers: Eddy Harlem Gnohéré

Ziarul de Vrancea
15 aug 2018 623 vizualizări

Meciuri decisive pentru play-off

Echipele românești joacă astăzi pentru Liga Europa: Universitatea Craiova – RB Leipzig (ora 19:30), CFR Cluj – FC Alașkert (20:00, DigiSport și Look TV) și Hajduk Split – FCSB (21:30, ProTV)

Trei echipe românești vor încerca, astăzi, să treacă în play-off-ul Ligii Europa. Conform rezultatelor din tur, care coincid în mare măsură cu estimările inițiale, o echipă este aproape sigur calificată, CFR Cluj (2-0 în deplasare cu armenii de la FC Așkerek), una are șanse puține, Universitatea Craiova (1-3 la Leipzig), iar în cea de-a treia confruntare se poate întâmpla orice, deoarece meciul tur dintre Hajduk Split și FCSB s-a încheiat fără gol.

Din acest motiv, partida de pe Arena Națională, care încheie acest triptic la ora 21:30 și este transmisă în direct de ProTV, este cea mai strânsă, importanța partidei fiind reliefată și de antrenorul Nicolae Dică: “Este un meci foarte important pentru noi, avem un adversar dificil, a fost un meci de luptă în tur, așa va fi și mâine seară, va fi foarte greu. Sper ca mâine gazonul să arate mai bine ca la meciul cu Iași, dar noi trebuie să fim pregătiți de orice. Dacă se va întâmpla ca la Mediaș, să facem o primă repriză slabă, la final va fi 3-1 și ne vom califica. Ei sunt foarte buni la fazele fixe, fiind foarte înalți, la Split am reușit să-i ținem, mâine seară trebuie să avem cât mai puține faze fixe. Trebuie să avem o posesie mai bună, să reușim să schimbăm ritmul în ultimii 35 de metri și cu siguranță vom reuși să marcăm”. Dică a precizat că toți cei 18 jucători pot fi soluții pentru meciul cu croații și și-a liniștit fanii în privința zvonurilor privitoare la plecarea lui Planic.

Partida de la Craiova ar fi putut reprezenta un amical de lux pentru olteni, dacă croatul Martic n-ar fi înscris golul de onoare la Leipzig, la scorul de 3-0 pentru “tauri”. Așa, craiovenii mai trag nădejde într-o zi de excepție în meciul de pe stadionul “Ion Oblemenco”, care începe la ora 19:30. "Știm că este un meci dificil, dar vom lupta și vom da totul pentru a schimba pe teren percepția asupra acestui meci. Am făcut un meci bun la Călărași, dar mâine va fi o altfel de partidă. Întotdeauna partida cea mai dificilă este următoarea, trecutul nu mai contează. Am la dispoziție același lot ca la meciul cu Călărași. Toate cele trei echipe românești au șanse de a se califica", a spus antrenorul gazdelor, Devis Mangia. Ca și în partida tur, televizarea meciului are șanse minime cu o zi înainte.

În fine, CFR Cluj nu poate avea probleme după victoria în Armenia, obținută prin golurile lui Țucudean. Partida de pe Gruia va începe la ora 20:00 și poate fi văzută de DigiSport și Look TV.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.