Sport

Sosește Sandu Iacob la Focșani. CSM Focșani 2007...Go, Go, Go !!!

Ziarul de Vrancea
29 iul 2018 3491 vizualizări

Miercuri, 1 august, va avea loc în Polivalentă primul antrenament al handbaliștilor focșăneni sub comanda noului antrenor al echipei noastre, Sandu Iacob, antrenorul care practic a făcut minuni la Vaslui, acum două sezoane, echipă cu care a mers în Play Off. Este un antrenor care, pe lângă latura tehnico-tactică, știe să lucreze extraordinar de bine și pe partea de psihologie sportivă. Știe să capaciteze și să motiveze jucătorii, în momentele importante, atunci când trebuie, un veritabil mental coach, antrenor pentru care spiritul de echipă, de familie unită este un element ce face parte din însăși felul său de a fi. Alături de baieții noștri și de redutabilul său staff tehnic, Sandu Iacob este omul de care suporterii focșăneni își leagă toate speranțele pentru ocuparea unui loc cât mai bun pentru noul sezon de Ligă Națională. 

Ce înseamnă un loc cât mai bun? Evident, într-o evoluție firească a parcursului echipei de până acum, ocuparea cel puțin a locului 8, ultimul loc ce asigură prezența la masa echipelor mari din handbalul românesc, acolo unde băieții noștri își merită, spun eu, locul. Sandu Iacob își începe astfel munca la Focșani ajutat fiind de Bogdan Voica, secundul său și de profesorul Alexandru Acsinte, preparator fizic, singurul lector EHF din Romania, profesor universitar doctor, specializat în handbal și fiziologia sportului de performanță. Prin urmare, un staff tehnic redutabil, ce preia ștafeta de la profesorul Viorel Ciubotaru, omul care, nu trebuie să uităm, a inventat practic această echipă, omul care a crezut nebunește, cu încăpățânare, în viitorul frumos al handbalului vrâncean. După 2 zile de antrenamente sub bagheta, suntem convinși magică, a lui Sandu Iacob, echipa noastră se va deplasa la Călărași, pentru primele două partide de verificare, cu Dunărea: vineri, 3 august de la ora 18:00 și sâmbătă, 4 august, de la ora 12:00, ambele meciuri în Sala Polivalentă, Ion C. Neagu din Călărași. Noi, suporterii, familia voastră de la sală, vă dorim multa baftă băieți!

Ne așteaptă un drum lung și greu, un sezon la capătul căruia, împreună, suntem convinși, ne vom bucura de cel puțin locul 8! Este visul nostru, în care credem, alături de voi cu tărie! Știu că avem valoarea și determinarea să facem acest lucru. Timpul ne-a demonstrat asta, iar de acum depinde doar de noi. Ca de fiecare dată, #8. (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.