Sport

Sorana Cîrstea are antrenor de top

Ziarul de Vrancea
23 mar 2021 942 vizualizări

Belgianul Carl Maes a asistat-o pe româncă la calificarea sa în turul II la Miami

Sorana Cîrstea, locul 66 WTA, s-a calificat, ieri, în manșa a doua a turneului de categorie WTA 1.000 de la Miami, cu premii totale de 3,2 milioane de dolari. Ea a întrecut-o, în prima manșă, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Katrina Scott (SUA), 16 ani, locul 443 WTA, beneficiară a unui wild card, după un joc care a durat o oră. „n turul al doilea, Cîrstea va evolua cu Anett Kontaveit din Estonia, locul 24 WTA și cap de serie numărul 22, jucătoare direct acceptată în această fază. La acest turneu, Sorana Cîrstea colaborează cu Carl Maes, antrenor belgian care a mai lucrat cu Kim Clijsters, Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens și Laura Robson.Ea nu a renunțat la colaborarea cu Adrian Cruciat

De asemenea, în primul tur de calificări, Mihaela Buzărnescu (137) a dispusde tânăra canadiancă Leylah Fernandez (72), în vârstă de 18 ni, care tocmai câștigase turneul de la Monterrey, primul din cariera ei. Michi a făcut diferența cu serviciul al doilea într-un meci destul de echilibrat, mai ales în primul set, și a câștigat cu 6-4, 6-2 și a jucat în cursul nopții pentru tabloul principal cu germana Anna-Lena Fridedsam (125). Monica Niculescu a abandonat în primul tur de calificări în fața rusoaicei Ludmila Samsonova.Rezultate din primul tur: Barbora Krejickova (Cehia) – Anna Blinkova (Rusia) 6-1, 3-6, 6-3; Laura Siegemund (Germania) – Christina McHale (SUA) 6-3, 7-5; Magda Linette (Polonia) – Robin Montgomery (SUA) 6-1, 3-6, 6-0; Nadia Podoroska (Argentina) – Mayar Sherif (China) 6-2, 6-1; Wang Xinyu (China) – Rebecca Peterson (Suedia) 6-2, 6-3.

În turneul masculin, Marius Copil (220 ATP) a fost eliminat, scor 3-6, 4-6 de către ecuadorianul Emilio Gomez (168). Românul a condus în primul set cu 3-2, dar apoi a pierdut patru gameuri la rând (3-6). În actul secund, Copil a condus cu 4-2, dar a urmat o nouă serie de patru jocuri.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.