Sport

Somn ușor, mari favoriți!

Ziarul de Vrancea
27 iul 2018 570 vizualizări

CFR Cluj și Universitatea Craiova au dezamăgit și în etapa a II-a a Ligii I

FC Botoșani – FC Hermannstadt 2-0 (1-0). Dumitraș (’44), M.Roman II (’76). O victorie lejeră în fața unui adversar care nu a contat aproape de loc în atac, fapt remarcat și de antrenorul echipei sibiene, Alexandru Pelici. Jocul oaspeților s-a mai înviorat în repriza a doua când a fost introdus impetuosul Nkololo. La Botoșani, Mihai Alexandru Roman (numit mai degrabă Roman II) a avut două mari ocazii înainte de a sparge ghinionul.

* Dunărea Călărași – CFR Cluj 0-0. Campioana nu și-a schimbat jocul păgubos din partida cu Malmö nici după demiterea lui Edi Iordănescu., Portughezul Sergio Conceiçao a sacrificat un închizător, Hoban, l-a titularizat pe Ioniță, dar jocul nu s-a schimbat, poate pentru că nimeni nu știe partitura defensivă ca Dan Petrescy. Sau poate pentru că acolo, la construcția bazată pe Culio și Deac s-au mai adunat niște ani

* Politehnica Iași – Astra Giurgiu 1-1 (0-0). Frăsinescu (’60) / Llullaku (’80 – penalty). Două reprize diametral opuse. Prima a fost dominată de oaspeți, care a beneficiat de trei ocazii uriașe. În partea a doua, ieșenii au pus stăpânire pe joc, a înscris la o fază fixă orchestrată de Cristea și Sin, însă nou intratul Mimoun a comis un henț stupid și Llullaku a egalat din penalty. Apariția lui Alibec în finalul partidei nu a adus nimic în plus.

* OSC Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova 1-0 (0-0). Tandia (’61). Scorul minim poate fi considerat norocos pentru echipa olteană, aproape umilită de formația olteanului Neagoe. Craiovenii nu au trimis niciun șut pe poartă, Mitriță n-a realizat decât câteva driblinguri fără finalitate și o simulare în careu, iar cel mai bun jucător al echipei lui Mangia a fost celălalt italian, portarul Pigliacelli.

Aseară, s-a disputat derbiul bucureștean FCSB – Dinamo. Ultimele două partide ale etapei au loc astăzi: FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș (ora 18:00), Concordia Chiajna – FC Viitorul (21:00).

Etapa viitoare (3-6 august): Universitatea Craiova – FC Botoșani (vineri), Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe, CFR Cluj – Concordia Chiajna (sâmbătă), FC Hermannstadt – Dunărea Călărași, FCSB – Politehnica Iași (duminică), FC Viitorul – FC Voluntari, Gaz Metan Mediaș - Dinamo (luni).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.