Sport

Soluție urât mirositoare

Ziarul de Vrancea
9 mai 2020 815 vizualizări

Prin încheierea Ligii Naționale cu o singură restanță, FRH mută din tastatură titlul feminin de la Râmnicu Vâlcea la București

FR Handbal a anunțat, în 4 mai, noi propuneri pentru încheierea sezonului 2019-2020, iar una care nemulțumește majoritatea echipelor este jucarea unei singure restanțe, între AHCM Slobozia – CSM București, în condițiile în care au mai rămas multe partide de jucat din ligă. O eventuală victorie a formației din Capitală ar duce titlul la CSM București, iar nejucarea acestei restanțe ar face ca titlul să ajungă la SCM Râmnicu Vâlcea. Majoritatea echipelor și-au exprimat nemulțumirea privind această propunere, iar duminică a venit și rândul formației Rapid București. „În toată această perioadă de carantină ne-am gândit când vom putea să ne reluăm activitatea și cum o vom face. În condițiile date de FRH, consider că este o nedreptate și spun asta pentru că nu este normal să se dispute doar o restanță, Slobozia - CSM București, apoi Cupa României și barajul. Ori se vor juca toate etapele, ori niciuna! Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: cine își asumă responsabilitatea expunerii la acest virus? Și în ce mod? Vrem handbal, vrem suporteri, vrem respect!”, a transmis antrenorul echipei rapidiste, Carmen Amariei.Clubul a postat o filmare, tot duminică, în care apar jucătoarele echipei și transmis mesaje în care cer responsabilitate, siguranță, fani la meciuri și respect.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.