Sport

Soluția Tadé

Ziarul de Vrancea
11 nov 2018 461 vizualizări

Atacantul ivorian trecut pe la CFR și FCSB este solicitat de Rednic l a Dinamo

Gregory Tadé (32 de ani) este unul dintre atacanții promiși de Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo - FCSB, scor 1-1. Fost golgeter al Ligii 1  în sezonul 2014/2015, Tadé se laudă cu 25 de goluri în 74 de meciuri jucate în fotbalul românesc. Cum Mircea Axente și Daniel Popa nu s-au ridicat la așteptările lui Mircea Rednic nici în derby-ul cu FCSB, "Puriul" a mai anunțat două transferuri la Dinamo: “Vor semna doi atacanți. Ați văzut și jucătorul care a intrat, are calitate. Nu vreau să critic, dar s-au dus foarte multe mingi în fața porții. Nu am ținut de minge. Mingea venea la vârfuri, dar venea la fel de repede înapoi. Au și scuze, pe acest teren e foarte greu să faci preluări", declara antrenorul lui Dinamo, după remiza din derby. Conform TelekomSport, Gregory Tadé va face pasul spre Dinamo. Atacantul francez de origine ivoriană are o relație foarte bună cu Mircea Rednic, antrenorul fiind cel care l-a direcționat la CFR, în 2013. În sezonul 2015-2016 a evoluat la FCSB de unde a plecat pe ușsa din dos. A jucat apoi în Qatar și în Israel, la Petakh Tikva, de unde a plecat în iulie, devenind liber de contract și putând semna, acum, cu Dinamo.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.