Sport

Slavia aproape de miracol

Ziarul de Vrancea
17 sep 2019 696 vizualizări

La Milano, forma]ia lui Stanciu a fost egalat în ultimele secunde de Inter * Genk, cu Ianis Hagi introdus târziu, a fost umilit la Salzburg

Slavia Praga, echipa care a eliminat CFR Cluj în play-off-ul Ligii Campionilor, a terminat la egalitate, marți, în deplasare, scor 1-1 (0-0), meciul disputat cu formația Inter Milano, în etapa I a grupei F a competiției. Olayinka a marcat golul cehilor, care au condus din minutul 63, iar Barella a egalat, în minutul 90^2. La Slavia, Nicolae Stanciu a jucat tot meciul și a avut o prestație foarte bun, ratând o ocazie excelent de a deschide scorul din lovitur liber. De altfel, dup dubla cu cehii, Dan Petrescu a ludat Slavia: „Cred c vor face o treab foarte bun, indiferent de adversarii pe care îi vor avea. Au un club puternic și un antrenor foarte bun și merit s fie în grupe. Per total, au avut și mai mult noroc, la fel cum am avut și noi cu Celtic. Fr puțin noroc, nu ai cum s te califici” a spus atunci Dan Petrescu. Derbiul grupei s-a disputat la Dortmund între Borussia și FC Barcelona. Meciul, spectaculos, dar lipsit de goluri, a fost arbitrat de brigada român în frunte cu Ovidiu Hațiegan. Centralul adictat un penalti în minutul 55, pentru un fault al lui Semedo asupra lui Sancho.Ter Stegen a aprat lovitura de la 11 metri executat de Reus, în minutul 57.Messi a intrat pe teren în minutul 59, în locul lui Ansu Fati, argentinianul fiind la primele minute jucate în acest sezon.

În grupa E,campioana Belgiei, Genk, a suferit o înfrângere amarnic la Salzburg, scor 2-6, dupâ ce la pauz scorul a fost 5-1 pentru „tauri”. Ianis Hagi a fost introdus tardiv, în min. 72, în locul lui Ndongala, dar scorul era stabilit. În grupa H, Rzvan Marin a stat pe banc la meciul Ajax – Lille (3-0), la fel ca și portarul Tttrușanu pentru Lyon.

Rezultate, marcatori

Grupa E:Napoli – Liverpool 2-0.Mertens ('82-penalty),Llorente ('90^2); Salzburg – Genk 6-2. Haland('2, '34, '45), Chan Hwang-hee ('36), Szoboszlai ('45^2), Ulmer'66) / Lucumi ('40), Samata ('52).

Grupa F:Borussia Dortmund - FC Barcelona 0-0; InterMilano - Slavia Praga 1-1. Barella ('90^2) / Olayinka ('63).

Grupa G:Benfica Lisabona - RB Leipzig 1-2. Seferovic ('84) / Timo Werner ('69, '79); Olympique Lyon - Zenit Sankt Petersburg 1-1. Depay('51 - penalty) / Serdar ('41).

Grupa H:Chelsea Londra - Valencia 0-1. Rodrigo ('75). În minutul 88, Barkley (Chelsea) a ratat un penalty;Ajax Amsterdam - Lille 3-0 (1-0). Promes('18), Alvarez ('50), Tagliafico ('62).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.