Sport

Sin a semnat cu Dinamo

Ziarul de Vrancea
17 iun 2019 1046 vizualizări

El a fost prezentat oficial la noua echipă a lui Eugen Neagoe și poate avea necazuri cu dubla legitimare

Fostul jucător al Politehnicii Iași, Andrei Sin (27 de ani) a fost prezentat oficial de Dinamo, marți, 18 iunie, la o săptămână după ce fusese prezentat și de Sepsi OSK. Dinamo a emis marți, 18 iunie, un comunicat oficial în privința lui Andrei Sin. Născut în București, pe 26 octombrie 1991, Andrei Sin și-a început cariera la juniorii Sportului Studențesc și a evoluat pentru Viitorul Constanța, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CS U Craiova, Unirea Tărlungeni, ASA Târgu. Mureș și Politehnica Iași.

Sepsi OSK a înregistrat transferul la Liga Profesionistă, însă managerul de la Dinamo, Florin Prunea, a declarat că nu va exista niciun litigiu și că fundașul va juca pentru Dinamo. Acum a fost făcut și anunțul oficial, însă rămâne de văzut cum vor reacționa cei de la Sepsi OSK. În urmă cu o săptămână, Sin a fost prezentat oficial de Sepsi.

Președintele AFAN, Emilian Hulubei, a explicat pentru Digi Sport cum s-a ajuns în această situație: „Este înregistrat un contract la Ligă. Este un caz pe cât pare de complicat, pe atât de simplu. Jucătorul zice că nu a semnat contractul. El a primit oferta de la Sepsi prin mail și a trimis-o unui prieten care lucra la un xerox, el nu era în țară, a semnat-o prietenul său și a trimis-o înapoi prin adresa de mail a instituției la care lucra.Nu este o corespondență între jucător și Sepsi. El a primit contractul, dar contractul a plecat înapoi semnat de pe un alt mail. Va fi foarte greu ca Sepsi să dovedească, va trebui făcută o expertiză grafologică, care se face după un original nu după un contract scanat.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.