Sport

Simona Halep și fotbalul

Ziarul de Vrancea
14 ian 2019 477 vizualizări

Liderul mondial WTA a avut talent în copilărie și avea o dexteritate remarcabil

Liderul WTA, Simona Halep, a vorbit pentru site-ul FIFA despre legătura sa cu fotbalul și abilitatea de a jongla cu mingea, dar și despre “Generația de Aur” și despre preferații săi. Halep, care a arătat că știe să jongleze cu mingea de fotbal, imagini cu ea apărând pe rețelele de socializare, această abilitate vine pentru ea natural. “Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a avut o carieră la nivel profesionist, dar a iubit fotbalul și toată lumea îmi spune că era foarte talentat. Eu am jucat mult fotbal când eram mică, pe stradă, cu verii mei și cu fratele meu. Cred că sunt norocoasă, abilitatea de a jongla vine natural. Îmi place să practic toate sporturile și poate am ceva talent și coordonare pentru asta. Nu am făcut ceva special pentru a învăța. Ca în orice sport, am jucat mult. Cred că recordul meu la jonglat cu mingea de fotbal este de 89”, a afirmat Simona Halep.

În copilărie, idolul Simonei Halep a fost Gheorghe Hagi, nu cineva din lumea tenisului, notează site-ul FIFA. “Gheorghe Hagi era eroul meu. Am fost extrem de fericită când l-am întâlnit, când eram copil. Iar când am descoperit că știa cine sunt, nu îmi venea să cred. L-am întâlnit la un meci al Stelei în Liga Campionilor. A fost foarte drăguț. Mi-a dat câteva sfaturi foarte bune”, a precizat sportiva. Simona Halep a declarat că uneori reușește să se uite la meciuri de fotbal. “Tata și fratele meu Nicolae vorbesc tot timpul despre fotbal. Uneori reușesc să văd meciuri. Îi admir pe toți sportivii și susțin sută la sută echipa noastră națională. Sunt o româncă mândră și îmi place să îmi susțin țara oricând am posibilitatea”. Simona Halep participă în această perioadă la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.