Sport

Simona Halep concurează la Cluj

Ziarul de Vrancea
13 sep 2021 810 vizualizări

Ea va fi pe tabloul principal al turneului Transylvania Open *la Portoroz, Sorana Cîrstea a câștigat, Jaqueline Cristian a fost eliminată

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 11 mondial, a confirmat participarea la turneul Transylvania Open (WTA) care va avea loc în octombrie, au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook a competiției de la Cluj. „Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reușit să își revină după accidentări și abia așteptăm să o primim acasă așa cum se cuvine, cu tribuna plină. Se anunță deja o competiție acerbă în octombrie, la Cluj. Transylvania Open este ultimul turneu înainte de WTA Finals, așa că vom avea cu siguranță un tablou foarte puternic!”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, într-un comunicat remis AGERPRES. Clujul va găzdui în perioada 23-31 octombrie al doilea turneu WTA din acest an, după ce Winners Open s-a desfășurat în luna august, fiind câștigat de germana Andrea Petkovic. Cluj este singurul oraș din Europa care deține două licențe WTA. La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Simona Halep (care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie) a participat în acest an la doar nouă turnee, dintre care la trei a abandonat, cele mai bune rezultate fiind sferturile de la Australian Open și semifinala de la Stuttgart. Fostul lider mondial va mai evolua până la Transylvania Open și la turneele de la Indian Wells (6-17 octombrie), respectiv Kremlin Cup, de la Moscova (18-24 octombrie).

*Sorana Cîrstea (40 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Portoroz (Slovenia),. Sorana a învins-o pe britanica Heather Watson (59 WTA). Sorana Cîrstea va evolua în runda următoare cu sportiva cehă Tereza Martincova (61 WTA), care a dispus cu 6-4, 6-1 de Kristina Kucova (Slovacia, 151 WTA). În același turneu, Jaqueline Cristian (127 WTA) a fost învinsă de jucătoarea kazahă Iulia Putințeva (44 WTA), scor 4-6, 2-6.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.