Sport

Simona continuă să uimească

Ziarul de Vrancea
1 mai 2022 763 vizualizări

După ce a învins-o pe Cori Gauff, ea dă piept în sferturi la Madrid cu tunisianca Ons Jabeur

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat, ieri în sferturile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, în 77 de minute, pe jucătoarea americană Cori Gauff (16 WTA). Aceasta este victoria cu numărul 30 la turneul spaniol pentru fostul lider WTA. Doar Petra Kvitova din Cehia are mai multe, 32. Cele două jucătoare au oferit un meci echilibrat pe arena „Manolo Santana”de la Caja Magica. Halep a fost un pic descumpănită la început de evoluția bună a adversarei ei. Gauff a fost ofensivă, a alternat loviturile către marginile terenului și a servit cu putere, bine în general, mult mai bine decât în partida precedentă, cu Iulie Putințeva, în care a comis numeroase duble greșeli. La 4-4, scor la care s-a ajuns fără vreo minge de break, Halep a reușit să câștige pe serviciul americancei și imediat a făcut 6-4.”Coco” a devenit mai agresivă în setul secund, venind mai des la fileu, fiind de neoprit până la 3-0. La 1-3, Halep a ratat două mingi de break, asta și din cauza jucătoarei americane, care a reușit câțiva ași. La 4-2, Gauff avut 40-0, dar a servit catastrofal și jucătoarea din Constanța a realizat break-ul. A fost prea greu de îndurat de sportiva americană, care nu a mai jucat nimic până la final. Simona Halep va evolua în faza următoare cu Ons Jabeur din Tunisia (10 WTA), care a dispus, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, de jucătoarea elvețiană Belinda Bencic (13 WTA). Partida a fost întreruptă din cauza grindinei. Jabeur este jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în competiție.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.