Sport

Simion urcă din nou în ring

Ziarul de Vrancea
6 oct 2019 1045 vizualizări

*Viorel luptă vineri la Belfast pentru o centură europeană

Boxerul profesionist Viorel Simion (37 de ani) va lupta vineri, la Belfast, pentru titlul de campion european IBF la categoria super-pană (59 kg), cu irlandezul Marco McCullough, pe care spune că vrea să-l învingă, nefiind motivat doar de bursa acestei partide.Adversarul său, irlandezul Marco McCullough (29 de ani), are în palmares 22 de victorii și patru înfrângeri și deține centura de campion european IBF din luna mai a acestui an.„Pentru mine acest meci este de totul sau nimic și cu siguranță asta se va întâmpla. Eu nu am fost niciodată la adversar acasă să pierd. Eu mereu m-am dus cu inima deschisă, să câștig, nu m-am dus pentru bani, cum fac alții. De la accidentarea mea acum simt că mi-am revenit în totalitate și chiar sunt pregătit sută la sută pentru meciul ăsta. L-am urmărit în fiecare zi pe adversar, acum vreau să mă concentrez pe viteză, au mai rămas vreo trei zile până la cântar. Deja simt că mi-am intrat aproape 75% în formă”, a declarat Simion, într-o conferință de presă.Sportivul român a trecut de la categoria 57 de kilograme la 59 din cauza faptului că nu reușea să se mai refacă complet în urma meciurilor. Managerul lui Viorel Simion, Sorin Florea, e convins că sportivul poate aduce centura europeană la București și spune că anul viitor va lupta pentru titlul mondial.

Mergem încrezători la Belfast. Părerea mea este că acest Marco McCullough, alegându-l pe Viorel Simion adversar, a avut mult curaj, pentru că Viorel este un sportiv foarte bine pregătit și în ciuda vârstei sale se prezintă ca unul de 27-28 de ani. A muncit enorm, nu i-a lipsit nimic în această pregătire. Sperăm ca sâmbătă să revenim acasă cu centura europeană IBF. Mă aștept de la Viorel la mult mai mult și cred că la anul va avea șansă să se bată pentru o centură mondială”, a declarat Florea.

Viorel Simion, în vârstă de 37 de ani, este fost campion european la juniori și în cariera sa de boxer amator a obținut și medalia de bronz la Campionatele Mondiale de seniori, din 2005. Simion a trecut la profesionism în 2006, unde are în palmares 22 de victorii și trei înfrângeri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.