Sport

Sezon competițional cu rezultate lăudabile ale echipei de fotbal F.C. Panciu

Ziarul de Vrancea
14 iun 2019 1295 vizualizări

Echipa de fotbal F.C. Panciu, susținută de Primăria și Consiliul Local al Orașului Panciu, a avut un sezon competițional de excepție. Jucătorii au încheiat Superliga Altdorf Tehnik (Campionatul Județului Vrancea) pe un merituos loc II în clasament. De asemenea, o altă performanță din acest an a echipei a fost și calificarea în finala Cupei României (faza județeană).

Din lotul de jucători au făcut parte: Radu Țane și Mario Feraru (portari); Andrei Popa, Vlad Negoiță, Andrei Ciornei, Ștefan Ababei, George Vișan, George Cristea, Valentin Vulpoiu (fundași), Cătălin Voinea, Ionuț Pahoncea, Bogdan Alban, Bogdan Bută, Victor Socaci, Ionuț Radu (mijlocași), Marian Bălosu, Ciprian Ababei (atacanți), Dănuț Bolocan (antrenor), Lucian Stănescu (delegat) și Raul Cioran (președinte).

„Considerăm că am avut un sezon 2018-2019 foarte reușit. Am încheiat Superliga Altdorf Tehnik pe locul II, în fața unor formații ca Victoria Gugești sau Sportul Ciorăști echipe care, la începutul sezonului, anunțau că intenționează să câștige competiția și să promoveze in Liga a III-a. De asemenea, am reușit să ne calificăm și în finala Cupei României - faza județeană. De remarcat este faptul că aceste performanțe au fost obținute cu un lot de jucatori în mare majoritate autohtoni - doar trei dintre ei sunt din afara localității, cu o medie de vârstă de doar 20 de ani și 3 luni. Mai trebuie adăugat că jucătorul Ciprian Ababei este golgheterul sezonului 2018-2019 al Superligii Altdorf Tehnik, cu 16 goluri marcate. Eu cred că am dovedit că avem o echipă cu potențial, de aceea, pentru sezonul următor, ne propunem obiective mai îndrăznețe!“, a declarat președintele Raul Cioran.

Acesta a ținut să le mulțumească tuturor suporterilor și susținătorilor care au avut încredere în echipă pe tot parcursul anului.

„Le mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și ne-au susținut pe tot parcursul acestui sezon! În numele jucătorilor, adresez mulțumiri speciale domnului primar, Iulian Nica, pentru faptul că a fost mereu alături de noi, ne-a încurajat și ne-a motivat pentru fiecare meci! Performanțele din acest an încununează nu doar eforturile lotului, ci și încrederea de care ne-am bucurat din partea tuturor! Vă mulțumim și vă promitem că vom fi din ce în ce mai buni!“, a adăugat Raul Cioran.

Primarul Iulian Nica a felicitat întreaga echipă pentru performanțele sezonului 2018-2019, exprimându-și convingerea că aceasta va reuși să redevină „echipa fanion a județului Vrancea“.

„În numele suporterilor și al admiratorilor echipei de fotbal F.C. Panciu, doresc să adresez sincere felicitări tuturor jucătorilor, precum și celor care se ocupă de pregătirea lor: Dănuț Bolocan, Lucian Stănescu și Raul Cioran. Rezultatele obținute în acest sezon confirmă seriozitatea și pregătirea la cel mai înalt nivel a echipei, care a beneficiat de cele mai bune condiții și de tot sprijinul acordat de Primăria și Consiliul Local al Orașului Panciu. Consider că avem o echipă foarte bună, motivată, care va reuși să redevină «echipa fanion a județului Vrancea»! Doresc să asigur jucătorii și antrenorii de faptul că voi rămâne alături de ei și în continuare! Sunt sigur că, împreună, vom obținute rezultate de excepție! Mult succes!”, este mesajul adresat echipei de fotbal F.C. Panciu de primarul Iulian Nica.

Text informații + foto:Primăria Orașului Panciu

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.