Sport

Serena nu și-a reglat jocul

Ziarul de Vrancea
25 aug 2020 770 vizualizări

Americanca a fost eliminată la Cincinnati/New York de către grecoaica Maria Sakkari

Americanca Serena Williams, nr. 3 pe lista favoritelor, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 1.950.079 dolari, programat în acest an la arenele Flushing Meadows din New York, fiind întrecutăde grecoaica Maria Sakkari, cu 7-5, 6-7, 1-6. Multipla câștigătoare de turnee de Grand Slam a mai fost întrecută la competiția de la Lexington, în sferturi, de compatrioata ei Shelby Rogers, scor 6-1, 4-6, 6-7. Maria va juca în sferturile de finală cu britanica Johanna Konta, a opta favorită, care a trecut în optimi în două seturi, 6-4, 6-2, de rusoaica Vera Zvonareva. La New York, Sakkari va evolua în sferturi cu britanica Johanna Konta, locul 15 WTA și cap de serie numărul 8.

O altă favorită care a părăsit competiția în optimi este Arîna Sabalenka din Belarus (11 WTA). Ea a pierdut întâlnirea cu o jucătoare venită din calificări, americanca Jessica Pegula (83). scor 2-6, 6-2, 3-6. Pegula va juca în manșa următoare cu belgianca Elise Mertens (22), care a trecut cu 6-2, 6-3 de rusoaica Veronika Kudermetova, cea care o eliminase pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova. Celelalte două sferturi ale turneului sunt: Naomi Osaka (Japonia) – Anett Kontaveit (Estonia) și Ons Jabeur (Tunisia) –Viktoria Azarenka (Belarus).

În turneul masculin, din categoria Masters 1000, Andy Murray a ieșit din optimi, după frumoasa victorie în fața lui Alexander Zverev. Scoțianul a fost eliminat de canadianul Milos Raonic cu un scor sec 2-6, 2-6. Liderul mondial, Novak Djokovic merge, însă, șnur. El a trecut în optimi de americanul Tennys Sandgren cu 6-2, 6-4 păstrându-și invincibilitatea în acest an, sărac în tenis.Alte rezultate: Stefanos Tsitsipas (Grecia) – John Isner (SUA) 7-6, 7-6; Daniil Medvedev (Rusia) – Aljaz Bedene (Slovenia 6-3, 6-3; Roberto Bautista (Spania) –Karen Hacianov (Rusia(4-6, 6-3, 6-3; Reilly Opelka (SUA) – Matteo Berrettini (Italia) 6-3, 7-6; Filip Krajinovic (Serbia) – Marton Fucsovics (Ungaria) 6-2, 6-1. În sferturile probei de dublu, perechea Jean-Julien Rojer / Horia Tecău a fost învinsă, scor 4-6, 5-7 de echipa americană Steven Johnson / Austin Krajicek.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.