Sport

Selecţionata Vrancei a debutat cu victorie la Cupa Speranţelor

Dan Chiriac
10 sep 2017 578 vizualizări

Pe stadionul Milcovul din Focşani a avut loc duminică primul meci al selecționatei județului Vrancea U-14, juniori născuți în anul 2004.

Cu începere de la ora 13.00, vrâncenii au susţinut în compania selecţionatei Tulcea meciul din cadrul  primei etape din cadrul "Turneului Speranțelor", organizat de FRF în parteneriat cu toate AJF-urile din țară. Vrâncenii s-au impus cu scorul de 3-2. AJF Vrancea a fost repartizată în zonă alături de selecționatele județelor: Constanţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Tulcea. În primăvara anului 2018, după disputarea celor zece etape din această toamnă (5 acasă - deplasare), va avea loc etapa regională a Turneului Speranțelor, la care vor participa dl. Mihai Stoichiță - director tehnic FRF, dl. Gheorghiță Geolgău - manager scouting FRF, antrenorii loturilor naționale de juniori și referenții județeni. Această competiție fotbalistică organizată de FRF este o noutate în calendarul competițional al juniorilor. Astfel cei mai talentați juniori vor participa în prima fază la un campionat regional tur/retur. În urma participării la această competiție, în funcție de evoluția jucătorilor se va forma lotul național U-14. Costurile de participare vor fi subvenționate în mare parte de către Federația Romană de fotbal. Jucătorii selecționați pentru meciul cu Tulcea au fost: Preda, Mihalache, Vasile -  portari, Stoian, Păun, Lăluciu, Norocea, Mocanu, Brozbu, Hălceanu, Vasilescu, Neacău, Donciu, Anghelina, Pîrlog, Mazilu, Ghebuş. Mai fac parte din lot Ionescu, Fîşioiu, Şebănică, Avram. Antrenor şi referent zonal este Paul  Cioran. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.