Sport

Se profilează câștigătoarea Fed Cup

Ziarul de Vrancea
31 oct 2018 499 vizualizări

Primele patru jucătoare americane nu vor participa la finala cu Cehia

România are mari șanse să întâlnească campioana Fed Cup în weekendul 9-10 februarie, la începutul anului viitor. Cehia a devenit favorită certă la trofeul ediției 2018 după ce patru dintre cele mai bune jucătoare ale Statelor Unite au decis să nu participe la duelul pentru trofeu, de la Praga. Echipa Statelor Unite se prezintă cu rezervele la meciul în care va încerca să își apere coroana câștigată în 2017 anunță site-ul oficial al competiției. Serena Williams rămâne departe de teren după controversa din finala de la US Open, Venus Williams și Sloane Stephens sunt deja în vacanță, iar Madison Keys a anunțat-o pe căpitanul-nejucător Kathy Rinaldi că nu dorește să își forțeze genunchiul cu probleme, deși în această săptămână joacă la Turneul Elitelor de la Zhuhai și a câștigat meciul de debut contra Dariei Kasatkina.  În aceste condiții, pentru deținătoarea trofeului vor evolua Danielle Collins (35 WTA), Sofia Kenin (48 WTA) și Alison Riske (63 WTA) - ca opțiuni pentru simplu, împreună cu specialista probei de dublu, Nicole Melichar (locul 15 WTA la dublu). De partea cealaltă, Cehia va miza pe două sportive prezente la Turneul Campioanelor - Petra Kvitova (7 WTA) și Karolina Pliskova (8 WTA), dar și pe Katerina Siniakova (cea mai bună jucătoare a lumii la dublu) și Barbora Strycova (5 WTA la dublu).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.