Sport

Se modifică schimbările?

Ziarul de Vrancea
23 feb 2021 542 vizualizări

UEFA experimentează la Euro U21 posibilitatea efectuării unei a șasea schimbări în cazul unui jucător suferind de comoție cerebrală

UEFA a anunțat, ieri, că în meciurile din cadrul Campionatului European de tineret din acest an va testa un sistem nou cu o schimbare în plus față de cele cinci regulamentare în cazul în care un fotbalist suferă o comoție cerebrală, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Aceste înlocuiri vor fi contorizate pe lângă cele cinci schimbări în trei momente de întrerupere ale jocului și nu contează dacă, la momentul substituirii jucătorului ce a suferit comoția cerebrală, toate celelalte înlocuiri au fost sau nu făcute de către echipă. Cu toate acestea, dacă odată cu înlocuirea jucătorului accidentat se va efectua și o altă schimbare, echipa respectivă va pierde unul dintre momentele de întrerupere ale jocului de care beneficiază. De asemenea, în cazul acestei schimbări a jucătorului ce a suferit o comoție, nu va putea fi trimis în teren un fotbalist ce a fost înlocuit anterior. Sistemul va fi testat la Campionatul European U21 din acest an, atât în faza grupelor, în martie, cât și în iunie, în fazele superioare ale competiției. Selecționata Under-21 a României va participa la turneul final al Campionatului European de fotbal pentru tineret din 2021, care va avea loc î n Ungaria și Slovenia, fiind repartizată în Grupa A, alături de Ungaria, Germania și Olanda. Meciurile din faza grupelor vor avea loc în perioada 24-31 martie. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în faza eliminatorie, programată să aibă loc tot în Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.