Sport

Se inagurează nocturna la Bordeasca

Dan Chiriac
31 iul 2017 1116 vizualizări

O nouă bază sportivă din judeţ va avea  o instalaţie de nocturnă. Primăria comunei Tătăranu a instalat în această vară mai mulţi stâlpi de iluminat la baza sportivă din satul Bordeasca. Conducerea echipei de fotbal îşi doreşte să dispute partidele din noua ediţie de campionat sâmbăta seară, urmând ca în perioada următoare, o comisie de la AJF Vrancea să omologheze pentru jocuri noua inslalaţie de iluminat. Până atunci, pe 12 august, de la ora 20.00, va avea loc un meci demonstrativ între formaţiile profesorilor din Vrancea şi cei din Bucureşti. Aceste întâlniri au avut loc periodic în ultimii ani, fie la Focşani, fie la Bucureşti. De asemenea, pe stadionul din Bordeasca vor avea loc şi alte meciuri de fotbal între echipele de old doys din Tătăranu şi Bordeasca. Tot pe 12 august, cu ocazia zilelor comunei Ciorăşti, echipa locală, promovată recent în liga a patra, va susţine un meci de pregătire cu CSM Rm. Sărat. În deschidere se va desfăşura un meci de old-boys. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.