Sport

Se conturează echipele calificate în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
16 oct 2017 751 vizualizări

Partidele de duminică din Superliga Altdorf Tehnik au adus câteva surprize mari. În grupa A, Voinţa Cârligele a reuşit să se impună cu scorul de 2-1 pe terenul din Salcia Veche. Porniţi ca favoriţi în partida de pe teren propriu, jucătorii din Ciorăşti nu au reuşit să obţină puncte în faţa unei echipe ambiţioase, ce a arătat şi în deplasarea de la Gugeşti că nu poate lipsi din primele opt formaţii ale campionatului. Podgoria Coteşti şi Flacăra Urecheşti au terminat la egalitate, scor 0-0, chiar dacă jucătorul gazdelor, Mihai Ouatu, a ratat un penalty în finalul primei reprize. Gazdele au rămas în zece oameni în repriza a doua, iar Flacăra Urecheşti a trecut pe lângă golul victoriei în minutul 80, atunci cînd Mitrea nu l-a putut învinge în situaţie de unu contra unu pe portarul advers. Victoria Gugeşti a obţinut o victorie normală la Bilieşti. Tractorul Nănăeşti şi-a consolidat poziţia a treia în grupa B, după ce a trecut cu 2-0 de Dinamo Tătăranu. Fiecare echipă a terminat jocul în zece, după eliminările lui Lucian Apostol şi Daniel Tatu. Tractorul Nănăeşti rămâne cu şanse mari în lupta pentru calificare şi poate urca chiar pe locul doi dacă va învinge pe teren propriu pe Naţional Goleşti. Dinamo Tătăranu a oferit o replică foarte bună în partida de duminică, dar echipa pregătită de Gabriel Furtună a plecat fără puncte acasă, deşi a ratat trei ocazii foarte mari. Experienţa gazdelor a fost decisivă. Dinamo Tărăanu va juca vineri al doilea meci în nocturnă, urmând să întâlnească pe CSC Dumbrăveni. Viitorul Homocea a trecut cu 5-0 de FCM Adjud în Grupa C, dar ambele echipe au depus contestaţii ce vor fi analizate marţi de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele  meciurilor:

Grupa A - duminică ora 11.00

Podgoria Cotești - Flacăra Urecheşti 0-0

Săgeata Bilieşti - Victoria Gugeşti 0 -7

Sportul Ciorăşti – Voința Cîrligele 1-2

Grupa B:

Sîmbătă ora 16,00

Naţional Goleşti - CS Dumbrăveni 0-1

Duminică ora 11.00

 CS Jairstea - Unirea Milcovul 2-2

Ora 14.30

Tractorul Năneşti – Dinamo Tătăranu 2-0

 

Grupa C:

 

Sâmbătă ora 16.00

 

Mausolelul Mărăşeşti - FC Panciu 5-1

Duminică ora 11.00

Viitorul Homocea - FCM Adjud 5-0

Ora 12.00

 Gloria Răcoasa - Unirea Ţifeşti 0-6


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.