Sport

Se așteaptă punctele primăverii

Ziarul de Vrancea
18 oct 2017 499 vizualizări

Astăzi, de la ora 20:00, în grupa G a Ligii Europa, Hapoel Beer Sheva – FCS București, meci transmis de ProTV și Telekom Sport

Startul excelent al vicecampioanei României în grupa G a Ligii Europa dă speranțe bucureștenilor într-o calificare în primăvara europeană. Reamintim, echipa pregătită de Nicolae Dică a câștigat pe teren propriu meciul cu Viktoria Plzen (scor, 3-0) și a învins în Elveția pe FC Lugano cu 2-1. Numai că, la un club condus de Gigi Becali și “Meme” Stoica este greu să nu existe probleme. Doi jucători lipsesc din lotul FCSB: Denis Alibec, exclus pentru indisciplină și Mihai Pintilii, accidentat. Echipa bucureșteană a plecat ieri dimineață spre Tel Aviv și speră să obțină un rezultat pozitiv în fața clubului finanțat și condus de o femeie, Alona Barkat, care, conform jurnaliștilor bucureșteni prezenți în Țara Sfântă, poate fi numită un “Gigi Becali feminin”. Rezultat pozitiv poate însemna și o remiză, iar o victorie, conform lui Dică, ar însemna calificarea practică în primăvara europeană. Conform președintelui de imagine al clubului, Helmuth Duckadam, răsfățatul Alibec are șanse de a reveni la echipă, până la returul cu israelienii. În legătură cu Pintilii, încă nu se știe cât va lipsi din echipă.

La conferința de presă dinaintea meciului, Nicolae Dică a caracterizat adversarul din această rundă: “O echipă foarte bună, joacă foarte agresiv, le place posesia, au jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus, sunt jucători cu mare experiență, care au avut evoluții foarte bune la Beer Sheva și consider că ne așteaptă un joc foarte greu mâine. Am urmărit ultimele șase jocuri ale lor și am văzut că au folosit trei sisteme diferite. Cred că folosesc sistemul în funcțiede adversar. Va fi foarte dificil să văd cum va juca mâine seară”, a mai afirmat tehnicianul.

Vinovatul de schimbarea sistemelor la Hapoel, antrenorul Barak Bakhar a spus că nu consideră un avantaj lipsa lui Alibec și Pintilii din echipă: "FCSB este o echipă foarte experimentată, cu jucători talentați. Noi ne pregătim cât mai bine pentru a face o figură frumoasă, să le aducem o bucurie fanilor. Avem metodele noastre și știm plusurile și minusurile adversarilor. Cu siguranță va fi un meci interesant, între două echipe bune. Știu că Denis Alibec nu a făcut deplasarea, la fel și Pintilii, dar oricum Steaua este o echipă foarte puternică", a spus Bakhar. "Sper să jucăm bine mâine și să obținem victoria", a adăugat el. Partida se va disputa astăzi, de la ora 20:00 și va fi transmisă pe ProTV și Telekom Sport. În această seară, se mai dispută și meciul Lugano – Viktoria Plzen. Clasamentul grupei: 1. FCSB – 6 p; 2. Plzen – 3 p; 3. Hapoel – 3 p; 4. Lugano – 0 p.

Fomațiile probabile

Hapoel: Goresh – Brown, Taha, Elhamed – Cuenca, Ogu, Radi, Korhut – Melikson, Nwakaeme, Peckhart.

FCSB: Niță - R.Benzar, Planic, Bălașa, Momcilovici – Nedelcu, Popescu –Man, Budescu, Teixeira – Tănase.  

Arbitru: Kevin Blom (Olanda)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.