Sport

Şcoala de tehnică individuală din Olanda predă la Prosport Focşani

Dan Chiriac
7 feb 2018 2341 vizualizări

Pe data de 9 iulie 2018, fix la un an distanta fata de vizita istorica a americanilor de la IproSkills Academy Chicago, membrii Prosport Focsani se vor antrena cu Nyron Wau, fost jucator al celor de la PSV Eindhoven si manager la Voetball Total Control, celebra academie olandeza de tehnica individuala. Delegatia Voetball Total Control soseste in Romania cu ocazia campului de tehnica individuala organizat de clubul Interstar Pitesti, la Bradu, in perioada 06-08 iulie 2018. In urma discutiilor purtate intre Prosport Focsani si Voetball Total Control, a ramas stabilit ca delegatia olandeza sa viziteze, sa cunoasca si sa preda tehnica individuala copiilor de la Prosport Focsani. Nyron Wau va fi cel care va coordona toata actiunea, alaturi de acesta fiind prezenti si alti tehnicieni (inclusiv antrenor de portari) de la PSV Eindhoven si RKSV Nuenen. Nyron Wau, Director Coordonator RKSV Nuenen si scouter al mai multor academii de fotbal, va semna acordul dintre cele doua parti. In urma acestui parteneriat, mai multi jucatori de la Prosport Focsani vor pleca in Olanda pentru a da probe de joc. Nyron Wau este un bun cunoscator al fotbalului juvenil romanesc. La academia Voetball Total Control pregateste un copil roman deosebit, Darius Bolma Darius a jucat fotbal la Interstar Piesti si a participat de nenumarate ori la Cupa ,,Prosport” Focsani. Tatal sau, Rares Bolma, un impatimit al sportului rege, este unul dintre organizatorii Summer Camp VTC, Pitesti, si un devotat prieten al Prosport Focsani.

 

Prosport recomandă SUMMER CAMP VOETBALL TOTAL CONTROL

 

In perioada 6-8 Iulie 2018, pe baza sportivă de la Bradu, are loc campul organizat de Voetball Total Control. Timp de 3 zile copiii vor sustine 15 ore de antrenament. Participantii vor fi primi echipament sportiv, precum si o masa in fiecare din cele trei zile ale acestui stagiu. La Pitesti, Academia Voetball Total Control se adreseaza jucatorilor cu varsta cuprinsa intre 7 -14 ani dornici sa invete din tainele fotbalului olandez. Se va pune accent pe miscarile de baza, simtul si controlul mingii, dribling si fente in diferite forme de initiere sau integrate in exercitii, exercitii de tehnica cu finalizare in diferite forme de exercitii: 1 contra 1, 2contra 2, etc. Fiecare copil va primi echipament format din tricou, sort , jambieri, bidon de apa, minge de fotbal si rucsac marca Voetbalschool Total Control.

Pentru inscrieri si alte informatii, va rugam sa contactati urmatoarele persoane:

Dulcea Adrian: 0757496138; Bolma Rares: +310642715556;Mihai Nicolae: 0723217788. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.