Sport

Săptămâna Cupei României

Ziarul de Vrancea
16 oct 2017 461 vizualizări

Primul meci din șaisprezecimi va fi FC Argeș - CSM Poli Iași, marțea viitoare, de la ora 16:00 * marți, miercuri și joi se vor disputa toate meciurile

 

Șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal vor fi deschise de meciul dintre FC Argeș și CSM Poli Iași, pe 24 octombrie (ora 16,00), și se vor încheia cu partidele susținute de CFR Cluj și Dinamo, în deplasare, pe 26 octombrie.

FRF a anunțat programul meciurilor, în urma exprimării opțiunilor de către posturile deținătoare ale drepturilor TV.

 

Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. în cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.  În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

 

În conformitate cu modificarea articolul 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în ședința Comitetului Executiv din 8 august 2017, în faza națională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri și doar în situația în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Pentru instalațiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalației de nocturnă emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalației cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum și dovada instalării acesteia.

 

Programul meciurilor din 16-imi

Marți 24 octombrie: FC  Argeș (II) — CSM Politehnica Iași (16,00); Petrolul 52 Ploiești (III) — CS Mioveni (II) (18,00); Universitatea Cluj (III) — Știința Miroslava (19,00); Sepsi Sfântu Gheorghe (I) — CSU Craiova (I) (20,30)

Miercuri 25 octombrie: AFC Hermannstadt (II) — FC Voluntari (I) (14,00); CS Afumați (II) —UTA (II) (14,30); Unirea 04 Slobozia (III) —ASA Târgu Mureș (II) (14,30); Academica Clinceni (II) —Chindia Târgoviște (II) (14,30); Metaloglobus București (II) —Gaz Metan Mediaș (I) (14,30); Dacia Unirea Brăila (II) —Juventus București (I) (14,30); CSM Reșița (II) — FC Viitorul (I) (14,30); ASU Politehnica Timișoara (II) — ACS Poli Timișoara (I) (16,00); Concordia Chiajna (I) —Astra Giurgiu (I) (18,00); Sănătatea Cluj (III) — FCS București (I) (20,30)

Joi 26 octombrie: FC Botoșani (I) —CFR Cluj (I) (18,00); Aerostar Bacău (III) — Dinamo București (I) (21,00)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.