Sport

Șansă pentru Cissé

Ziarul de Vrancea
26 ian 2018 569 vizualizări

Jucătorul din Guinea ar putea rămâne în Copou, CSM Poli negăsind alt atacant

Ajunsă joi seara în Iași, după cantonamentul din Antalya, care a început pe 10 ianuarie, CSM Politehnica va relua mâine antrenamentele, la baza din Copou. După două zile libere, fotbaliștii pregătiți de Flavius Stoican vor efectua duminică dimineață o ședință de recuperare, intensitatea pregătirii urmând a crește de luni, când se va intra în ultima linie dreaptă a pregătirii partidei cu FC Voluntari, prima oficială din 2018. Disputa cu ilfovenii se va derula peste o săptămână, în deplasare.

Duminică, la stadionul “Emil Alexandrescu”, pe lângă fotbaliștii care s-au pregătit în Turcia este așteptat să fie prezent și Salim Cissé. Jucătorul din Guineea, care a ratat stagiul de pregătire centralizat al iernii din cauza faptului că nu a primit viză de Turcia, s-a antrenat în Iași în această perioadă. Deși conducătorii CSM luaseră decizia de a renunța la Cissé, acesta ar putea rămâne în lot deoarece niciunul dintre atacanții propuși până acum nu sunt pe placul ieșenilor. “Am primit tot felul de oferte în ceea ce privește postul de atacant. Care erau pe profilul dorit de noi erau prea scumpe, care erau convenabile ca preț nu ne ajutau. Drept urmare, antrenorul Flavius Stoican îl va evalua pe Cissé și, dacă acesta va avea posibilitatea de a recupera, în timp, decalajul de pregătire, va rămâne în lot. Vom căuta în continuare și alte variante, însă, la cum au decurs lucrurile până acum, sunt sceptic că vom găsi vreuna nouă, convenabilă” a declarat președintele CSM, Adrian Ambrosie. Acesta a mai spus că disputarea testului de marți, cu Bucovina Rădăuți, echipă de Liga a III-a, va rămâne valabil doar dacă Stoican va fi mulțumit de starea terenurilor din Copou. (Ovidiu MINEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.