Sport

Șansa lui Pușcaș

Ziarul de Vrancea
11 mar 2019 422 vizualizări

Scandalurile cu Icardi l-ar putea readuce pe atacantul român la Inter

George Pușcaș (22 de ani) a adus un punct pentru Palermo, după golul reușit în minutul 84 al confruntării cu Venezia, fosta echipă a lui Walter Zenga, scor 1-1. Partida a contat pentru runda a XXVIII-a din Serie B. Românul a fost integralist în partida de pe Stadio “Pierluigi Penzo, însă echipa românului s-a văzut condusă în minutul 39, după golul lui Bocalon. Colegul lui Pușcaș din linia de atac, Nestorovski, a irosit șansa de a egala, după ce a ratat un penalty în minutul 71. În cele din urmă, Pușcaș a marcat în min. 84. George a primit mingea excelent în careu de la Falletti, dintr-un corner, și a reluat cu capul în plasă. A fost al șaptelea gol stagional al lui Pușcaș la Palermo și al doilea consecutiv, după ce runda trecută, românul a înscris în victoria contra Lecce, scor 2-1. În urma acestei remize, echipa din Sicilia rămâne pe poziție direct promovabilă, ocupând locul secund în Serie B, cu 46 de puncte, la patru lungimi de liderul Brescia, care are un meci mai mult. George Pușcaș a fost convocat și la echipa națională a României de Cosmin Contra, pentru primele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2020, contra Suediei (23 martie) și Insulelor Feroe (26 martie). Mai mult, atacantul român ar putea profita de problemele lui Mauro Icardi la Inter Milano și să revină la formația de pe “Giuseppe Meazza”, acolo unde a fost legitimat în anii trecuți.  Pușcaș a fost interist timp de cinci ani, fiind vândut pentru trei milioane de euro în vara anului trecut. Echipa din Milano a luat în calcul încă de atunci întoarcerea sa și a fixat o clauză de răscumpărare, în contractul cu Palermo, în cazul în care acesta va face un sezon bun în Serie B. Evoluțiile sale și problemele din atacul milanez  l-ar putea readuce la Milano mai repede decât se aștepta, Spaletti avându-l doar pe Lautaro Martinez, în acest moment, ca variantă în atac.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.