Sport

Sanorom Boloteşti s-a înscris în Liga Campionilor

Dan Chiriac
2 aug 2017 923 vizualizări

Echipa de minifotbal Sanorom Boloteşti s-a înscris în Liga Campionilor. Vrâncenii, conduşi de Romică Corozanu şi antrenaţi de Marian Covaci, au câştigat dreptul de a lua parte la întrecerea din Slovenia după ce s-au impus în turneul regional de la Iaşi. Liga Campionilor, cea mai importantă competiție intercluburi la nivel mondial de minifotbal, este organizată de Federația Europeană de Minifotbal în Slovenia, localitatea Terme Catez, între 7 și 10 septembrie. La ediția 2017 sunt așteptate să participe peste 80 de echipe din 24 de țări de pe bătrânul continent, locul 1 urmând să încaseze un premiu de 5.000 de euro. României i-au fost repartizate 8 locuri (Licențe) pentru ediția din acest an după ce, în 2016, trei echipe românești au terminat în primele patru la ediția inaugurală a EMF Champions League: Juventus Sibiu (locul 2), MAV Continental Timișoara (locul 3) și FC Boromir Râmnicu Vâlcea (locul 4).

Federația de Minifotbal din România a hotărât să acorde drept de achiziționare Licență celor 4 campioane regionale precum și câștigătoarei Cupei României, dintre acestea doar campioana de la Nord-Vest, FC Nedav Arad, anunțând Federația, printr-o adresă oficială, că nu va participa la competiție. Celelalte 3 campioane regionale: MAV Glissando Timișoara (Sud-Vest), Sanorom Bolotești - Vrancea (Nord-Est) și Old Boys București (Sud-Est) precum și câștigătoarea Cupei României, CS Luceafărul Cluj (Florești) au confirmat că vor achiziționa Licența de participare pentru EMF Champions League. În cazul campioanei naționale, Ary&Roby Buftea, Federația de Minifotbal din România va achita taxa de participare în valoare de 1.000 euro.

Pe lângă aceste 5 echipe, și-au manifestat interesul de a achiziționa Licența de EMF Champions League și echipele: Juventus Sibiu (finalista Champions League de anul trecut și locul 3 la Campionatul Național din acest an), FC Boromir Râmnicu Vâlcea (locul 4 la ediția din 2016 a Champions League și finalista Cupei României din 2017), Golden Boys Bacău (sfertfinalistă, Campionatul Național 2017). Astfel, lista de 8 locuri alocată României pentru ediția din 2017 este completă. Țara noastră va mai avea însă o echipă în plus la EMF Champions League deoarece Imperium EBS Iași a câștigat tombola organizată anul trecut de Federația Europeană de Minifotbal și va participa astfel și la ediția din acest an.

Echipe românești participante la EMF Champions League, 2017, Slovenia, Terme Catez, 7-10 septembrie:

1. Ary&Roby Buftea (Campioana Națională, taxa de participare, în valoare de 1.000 euro, achitată de FMR)

2. MAV Glissando Timișoara (Campioana Regională Sud-Vest)

3. Sanorom Bolotești - Vrancea (Campioana Regională Nord-Est)

4. Old Boys București (Campioana Regională Sud-Est și vicecampioana națională)

5. CS Luceafărul Cluj Florești (câștigătoarea Cupei României)

6. Juventus Sibiu (locul 3 la Campionatul Național)

7. FC Boromir Râmnicu Vâlcea (finalista Cupei României)

8. Golden Boys Bacău (sfertfinalistă, Campionatul Național)

9. Imperium EBS Iași (câștigătoarea tombolei EMF din 2016);

Informații utile despre EMF Champions League 2017:

- perioada de disputare: 7 - 10 septembrie, Terme Catez, Slovenia;

- peste 80 de echipe participante din 24 de țări;

- toate meciurile se vor disputa pe cele 10 terenuri cu iarbă naturală din Complexul Sportiv Terme Catez (dimensiuni: 48 m / 28 m);

- toate meciurile vor fi LIVE pe Youtube;

- tragerea la sorți a fazei grupelor: 07.09.2017, ora 21:00 (ora României);

- site-ul oficial al competiției: www.emfchampionsleague.com;


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.