Sport

Sandu Iacob nu mai este antrenorul echipei masculine de handbal CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
21 apr 2019 1667 vizualizări

Anunțul privind rezilierea contractului a fost făcut pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial, fără nici un alt amănunt. Sub conducerea lui Sandu Iacob, echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 a ajuns în premieră în play-off-ul Ligii Zimbrilor și s-a calificat în Final Four-ul Cupei României.  Sandu Iacob nu a dorit să comenteze rezilierea contractului cu CSM Focșani 2007.

”CSM Focșani 2007 și antrenorul echipei de handbal seniori, Sandu Iacob, au hotărât de comun acord rezilierea contractului începând de astăzi, 21 aprilie 2019. De pregătirea echipei, până la terminarea actualei ediții a campionatului Ligii Naționale, se va ocupa antrenorul Bogdan Voica. Conducerea CSM Focșani 2007 îi multumește antrenorului Sandu Iacob pentru munca depusă și îi dorește succes în activitatea viitoare!”-CSM Focșani 2007 oficial

Antrenorul Sandu Iacob a semnat în luna mai 2018 un contract cu clubul CSM Focșani 2007 pe doi ani de zile pentru a antrena echipa de handbal masculin.El a avut ca obiectiv calificarea în play-off-ul ediției de campionat 2018-2019 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH) .

Sub conducerea lui Sandu Iacob, echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 a ajuns în premieră în play-off-ul Ligii Zimbrilor și s-a calificat în Final Four-ul Cupei României.

Sandu Iacob nu a dorit să comenteze rezilierea contractului cu CSM Focșani 2007.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.