Sport

Sancţiuni aplicate jucătorilor la Cupa Stan Gheorghiu

Dan Chiriac
8 ian 2018 1033 vizualizări

Organizatorii Cupei Stan Gheorghiu la minifotbal au luat primele măsuri disciplinare după cele întâmplate în etapele jucate la această întrecere. Astfel, Comisia de Disciplină a decis ca jucătorul Florin Ciubotaru, de la Sanorom Boloteşti să fie suspendar două etape, după ce a primit cartonaşe roşii în ambele partide disputate de propria echipă. De asemenea, jucătorul a primit un ultim avertisment, organizatorii punându-i în vedere că ar putea fi exclus din turneu dacă va avea în continuare o atitudine nesportivă. De asemenea, jucătorul Ionuţ Istrate, eliminat pentru cumul de cartonaşe la partida cu Grafit Decor, a intrat în atenţia Comisiei de Disciplină dupîă un gest nesportiv făcut pe parcursul meciului. Acesta a primit un ultim avertisment şi riscă să fie exclus din turneu dacă va repeta acest gest. Conform regulamentului, jucătorii care primesc cartonaş roşu ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene nu sunt suspendaţi pentru meciul următor. În acest moment clasamentul grupei A arată astfel: Grafit Decor 6p, Lăutarii 6p, Progresul 3p, Atletico Textila 3p, Tractorul Năneşti 0p.  În clasamentul grupei B situaţia este următoarea: Voinţa Deep Serv 9p, Sanorom 3p, Steaua 3p, Green Garden Garden 3p, Flacăra Urecheşti 0p. Cupa Vrancei Stan Gheorghiu  este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Jani Oltianu în colaborare cu DJST Vrancea. Organizatorii au format două grupe de câte cinci echipe. Primele patru se vor califica în sferturi de finală, urmând ca în semifinală să se joace după sistemul 1-3, 2-4. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.