Sport

Să creștem handbal! Hai la sală!

Cătălin VLĂDESCU
21 sep 2018 1760 vizualizări

Duminică, 23 septembrie, de la ora 11, va avea loc în Sala Polivalentă meciul celei de-a doua etape din campionatul național de handbal,  juniori 3. Echipa noastră, CSM Focșani 2007, urmează să întâlnească LPS Brăila, un meci pe care micii noștri handbaliști îl pot câștiga, nu încape îndoială, singura condiție este să între pe teren motivați, modești și să joace handbal așa cum de-atâtea ori ne-au arătat că o pot face.

După prima etapă, copiii noștri, se află pe locul 3 în clasament, doar golaverajul mai slab despărțindu-i de prima clasată din acest moment, CSS Medgidia. Știu că visează la o sală cât mai plină, așa cum se întâmplă la meciurile „baietilor mari”, echipă noastră de Liga Națională...vor să le calce acestora pe urme și ăsta este un lucru important, un bun început în cariera lor de viitori, sperăm noi, sportivi de performanță. Puterea ca acest vis să le devină o frumoasă realitate stă în mâinile lor, în seriozitatea, dorința, modestia și munca pe care o vor depune de fiecare dată la antrenamente și mai apoi la meciuri. În foarte mare măsură totul depinde de ei. Trebuie doar să știe că noi îi vom susține ca și până acum, din suflet și din tribune. (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.