Sport

S-a terminat distracția

Ziarul de Vrancea
19 nov 2017 955 vizualizări

Echipa feminină de handbal CSM București s-a calificat în grupa principală I a Ligii Campionilor, unde va da peste Györ și Rostov-Don

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM București, a învins ieri, pe teren propriu, formația poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 34-22 (17-14), în ultimul meci din grupa A. CSM încheie lider, cu 10 puncte, și va juca în grupa principală 1 cu Györ ETO, Rostov-Don și FC Midtjylland. Principalele marcatoare ale partidei cu Vistal au fost Nathalie Hagman și Iulia Curea, are au marcat câte cinci goluri. Echipa bucureșteană a suferit o singură înfrângere din cele șase meciuri disputate în grupa A, cu,  Nykøbing (Danemarca), în deplasare. Echipa daneză a învins și aseară în ultimul meci, pe terenul ei pe Krim Ljubljana, scor 28-26 și a ocupat locul II în grupă.

Ultimele partide din grupele preliminare ale Ligii Campionilor la handbal feminin s-au disputat duminică, iar rezultatele au stabilit clasamentele finale, precum și componența celor două grupe principale ale competiției. CSM București va evolua în grupa 1, cu Gyor ETO, Rostov-Don și FC Midtjylland.

După încheierea partidelor din cele patru grupe preliminare, echipele calificate mai departe sunt: CSM București (10 puncte), Nykobing FH (8), Krim Ljubljana (6) - grupa A, Györ (10), Rostov-Don (8), FC Midtjylland (6) – grupa B, HC Vardar (12), Ferencvaros Budapesta (8), Thüringer HC (2) – grupa C, Metz Handball (10), Buducnost Podgorica(6), SG BBM Bietigheim (6) – grupa D. În grupele principale se va începe cu punctajele acumulate din disputele cu celelalte echipe calificate din fiecare grupă preliminară.

* HC Zalău s-a calificat în grupele Cupei EHF la handbal feminin, sâmbătă, după ce a învins formația austriacă Hypo Niederösterreich cu scorul de 29-21 (13-7), pe teren propriu, în manșa a doua a turului III preliminar al competiției.  Echipa antrenată de Gheorghe Tadici câștigase clar și prima manșă, în deplasare, cu 30-22.  Victoria echipei zălăuane nu a fost pusă sub semnul întrebării niciun moment în partida de sâmbătă, în care și portarul Raluca Kelemen a marcat de trei ori. Cele mai bune marcatoare ale echipei române au fost Claudia Constantinescu 6 goluri și Cristiana Nica 5.

* Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța a fost învinsă duminică, în deplasare, de formația germană SC Magdeburg, cu scorul de 25-27 (10-13), în turul trei al Cupei EHF. Partida retur va avea loc în 26 noiembrie, pe terenul formației dobrogene, iar câștigătoarea din dubla manșă se va califica în grupele competiției. HCDS este singura echipă masculină românească rămasă în Cupa EHF, iar în Liga Campionilor mai evoluează încă Dinamo București

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.