Sport

S-a stabilit programul Turneului Campionilor

Ziarul de Vrancea
9 nov 2017 564 vizualizări

Tecău și Rojer vor juca primul meci cu francezii * succese pentru Ana Bogdan, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil în turneele de final de sezon

 Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, va debuta, duminică, nu înainte de ora 20.00, în Grupa Jacco Eltingh/ Paul Haarhuis de la Turneul Campionilor, într-un meci împotriva cuplului francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (nr.6).  Finala sezonului de la Londra începe duminică, la ora 14.00, cu meciul Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia),  - Ryan Harrison/Michael Venus (SUA/Noua Zeelandă). Nu înainte de ora 16.00. se joacă partida de simplu Roger Federer (Elveția)  - Jack Sock (SUA). După al doilea meci de dublu, nu înainte de ora 22.00, se va juca ultima întâlnire a zilei, Alexander Zverev (Germania) - Marin Cilic (Croația).

Luni, sunt programate următoarele meciuri:  Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia)-  Bob Bryan/Mike Bryan (SUA),  ora 14:00; Dominic Thiem (Austria) - Grigor Dimitrov (Bulgaria), ora 16:00;  Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia - Ivan Dodig/Marcel Granollers (Croația/Spania) – ora 20:00; Rafael Nadal (Spania) - David Goffin (Belgia).

* Ana Bogdan (115 WTA) a învins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe rusoaica Veronika Kudermetova (257 WTA) și a acces în sferturile de finală ale turneului de la Hua Hin (Thailanda). Ana s-a impus după un meci de o oră și 18 minute și va juca în faza următoare cu chinezoaica Duan Yingying (95 WTA), care a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-4 pe thailandeza Varatchaya Wongteanchai (336).

* Monica Niculescu (100 WTA) a învins-o pe Elena Ruse (265 WTA) și s-a calificat în sferturile turneului de la Limoges. Monica Niculescu a trecut de Ruse, scor 6-4, 6-3, după o oră și 34 de minute. În sferturi, Monica Niculescu va evolua cu sportiva rusă Anna Blinkova (136 WTA) care a reușit s-o elimine pe principala favorită, jucătoarea franceză Alizé Cornet (38), scor 6-2, 6-3.

* Mihaela Buzărnescu (72 WTA), a învins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 6-3, pe japoneza Momoko Kobori (378 WTA) calificându-se în sferturile de finală ale turneului ITF de la Tokyo, cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.  În faza următoarea, Mihaela Buzărnescu, care s-a impus ieri într-o oră și 16 minute, va da piept pentru a treia oară cu o japoneză, Junri Namigata (236 WTA), învingătoare cu 6-7, 6-3, 6-3 în fața compatrioatei sale, Eri Hozumi (173). Românca de 29 de ani este foarte aproape de a stabili un nou record în carera ei, intrarea în Top 70 WTA. 

* Tenismanul român Marius Copil (91 ATP) s-a calificat, ieri în sferturile de finală ale turneului challenger de la Bratislava (Slovacia), dotat cu premii totale de 106.000 euro. Marius a trecut de slovacul Lukas Klein (630 ATP) cu scorul de 6-4, 7-5,  după 65 de minute de joc. În sferturi, Copil va evolua cu învingătorul din meciul dintre polonezul Kamil Majchrzak (223 ATP) și  slovacul Andrej Martin (167).

* Rezultate din turneul “Next Gen Finals” care se desfășoară la Milano, Grupa A: Denis Shapovalov (Canada) – Gianluigi Quinzi (Italia) 4-1, 4-1,3-4, 4-3; Chung Hyeong (Coreea de Sud) – Quinzi 1-4, 4-1, 4-2, 3-4, 4-3; Grupa B: Borna Coric (Croația) – Daniil Medvedev (Rusia) 4-3, 2-4, 4-1, 4-2; Daniil Medvedev– Jared Donaldson (SUA) 3-4, 4-2, 4-3, 4-0. Coreeanul este primul sportiv calificat în finale.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.