Sport

S-a stabilit când vor începe handbaliștii de la CSM Focșani 2007 viitorul sezon competițional 2020-2021

Ziarul de Vrancea
10 iun 2020 1440 vizualizări

Marți 9 iunie 2020 Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a votat sistemul competițional pentru sezonul 2020-2021. Vor retrograda direct patru echipe, iar sezonul viitor se va disputa tot după  sistemul play-off și play-out la masculin.

Federația Română de Handbal a păstrat același sistem competițional pentru sezonul 2020-2021, dar adaptat la formatul cu 16 echipe. Liga Florilor va debuta pe data de 27 august, în timp ce Liga Zimbrilor va începe cu 8 zile mai devreme, pe 19 august. Tot marți 9 iunie 2020 Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a stabilit și modalitatea de desfășurare a turneului de promovare.

Se va juca din nou handbal în România începând cu 15 august! Liga Florilor începe pe 27 august, iar Liga Zimbrilor, pe 19 august

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a stat marți 9 iunie 2020 aproximativ 8 ore în ședință, pentru a dezbate regulamente și sisteme competiționale. Nu a reușit să epuizeze toate punctele pe Ordinea de Zi, dar a reușit să tragă totuși niște concluzii.

Cel mai important lucru, în acest moment știm când se va juca din nou handbal în România, bineînțeles, dacă autoritățile vor permite acest lucru. Sezonul 2020-2021 în Liga Zimbrilor va începe pe data de 19 august. Ceva mai devreme se vor disputa turneul de promovare și turneul Final Four al Cupei României (15-16 august, sezonul 2019-2020). Această ultimă competiție va conta și pentru Supercupa României (ediția 2020), unde am putea avea și prima bătălie Dinamo – Constanța, două dintre candidatele la titlu în următoarea ediție de campionat.

La feminin, startul în Liga Florilor este programat pentru data de 27 august. Cu câteva zile mai devreme se vor desfășura turneul de promovare și faza finală a Cupei României (20-23 august, 2019-2020). Și această ultimă întrecere va conta și pentru Supercupa României, iar la lucru vom vedea echipe precum Vâlcea, CSM București, Gloria Buzău, câteva din cadidatele la podium. Pentru turneele de promovare nu s-a stabilit încă o dată, dar la ședința precedentă a Consiliului de Administrație s-a specificat ceva, de genul, că vor avea loc în aceeași perioadă cu turneele Final Four (Cupa României).

Citiți întreg articolul publicat pe site-ul prosport.ro accesând titlul alăturat:Știm când se va juca din nou handbal în România! S-a votat sistemul competițional pentru sezonul 2020-2021. Vor retrograda direct patru echipe, play-off și play-out la masculin


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.