Sport

S-a săturat de fițele lui Becali

Ziarul de Vrancea
4 nov 2019 956 vizualizări

Directorul sportiv Narcis Răducan a demisionat de la FCSB. Patronul i-a reproșat că nu critică mai mult arbitrajele și că opinează că suporterii vor migra la CSA Steaua

FCSB a anunțat, ieri, pe site-ul oficial, despărțirea de directorul sportiv Narcis Răducan. În urmă cu câteva ore, Narcis Răducan a postat pe Facebook un mesaj din care reieșea că a părăsit FCSB: „A fost o experiență specială, în perspectiva obținerii doctoratului în managementul sportiv. Mulțumesc tuturor”. Pentru gsp.ro, Răducan a declarat că a decis să plece de la echipă după ce patronul Gigi Becali i-a reproșat „anumite chestii puerile”.”Am avut o discuție cu domnul Becali și am simțit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproșat anumite chestii puerile. De exemplu, de ce nu m-am luat de arbitri la meciul cu Chindia Târgoviște, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalti la Tănase și că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulți fani dacă va ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile și e inutil să le comentez. Îi mulțumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât și celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff și de jucători să ducem Steaua în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului și-am dus-o din nou play-off. A fost o experiență specială pentru mine. Le urez baftă celor de acolo, viața merge înainte”, a declarat Narcis Răducan, care va continua ca analist sportiv la TV DigiSport.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a respins posibilitatae ca Mihai Stoica să revină pe postul de director sportiv, după plecarea lui Narcis Răducan. „Nu și-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă că vine MM, m-am blocat când am văzut declarațiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Ligă 1. Declarația asta pur și simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajați de arbitri și el a spus că arbitrajul a fost bun. Nu le luă apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus că a fost penalti la Tănase, Narcis a zis că e scos penaltiul de Tănase, că în Champions League nu se da așa ceva. L-am chemat la palat și am reziliat contractul cu el”, a declarat Becali.

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcții de conducere, între altele, la cluburile Oțelul Galați, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu și ASA Târgu Mureș.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.