Sport

S-a încheiat telenovela Neymar

Ziarul de Vrancea
17 iul 2018 592 vizualizări

Starul brazilian a decis să rămână la Paris

Fotbalistul brazilian Neymar  a decis să rămână la PSG, după cum anunță  presa din Spania. Brazilianul a fost, în ultimele luni, în centrul unor speculații care susțineau că va merge la Real Madrid, înainte și după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Campioana Europei a dat, la rândul său, un comunicat în care a spus că nu intenționează să-l aducă pe Neymar pe Santiago Bernabeu. În ultimele luni, s-a vorbit intens despre faptul că Neymar e gata de o nouă provocare. S-a scris de un eventual interes al lui Real pentru el, care s-a accentuat odată cu plecarea lui Ronaldo la Juve. Acum, însă, jurnaliștii de la Marca au făcut un anunț care vrea să liniștească toată povestea din jurul lui Neymar.  "Neymar s-a decis, va rămâne la PSG. Vrea să câștige Liga Campionilor la Paris. Crede că după ce a ratat obiectivul de a deveni campion mondial cu Brazilia, poate să își ia revanșa cu echipa de club. E în foame de trofee, vrea să câștige cu PSG cât mai multe competiții", a spus Luis Fernandez pentru Radio Marca.Anunțul vine să întărească poziția celor de la Real Madrid, care au dat un comunicat referitor la intențiile de a-l transferat pe Neymar. Campioana Europei a precizat că nu are de gând să facă vreo ofertă pentru aducerea starului brazilian pe Santiago Bernabeu. "Ținând cont de zvonurile apărute în legătură cu un eventual transfer al lui Neymar de la PSG, Real Madrid clarifică faptul că nu are nicio intenție să facă ofertă pentru jucător. Între cele două cluburi există o relație foarte bună. Dacă Real Madrid va avea intenția să transfere un jucător de la PSG, va negocia în primul rând cu clubul", se arată în comunicatul emis de oficialii Realului.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.