Sport

Moți s-a grăbit la gol

Ziarul de Vrancea
27 iun 2020 988 vizualizări

Fotbalistul echipei Ludogoreț Razgrad, Cosmin Moți, a înscris un gol în meciul câștigat, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, în fața formației Lokomotiv Plovdiv, în play-off-ul campionatului Bulgariei

Moți a marcat în primul minut al partidei. Pentru Ludogoreț au înscris și Wanderson (’13, ’22), Oliveira-Souza (’35), Jorginho (’74) și Tchibota (’87). Pentru oaspeți a marcat Muslimovic, în minutul 67. Cosmin Moți a jucat pe toată durata partidei. Dragoș Grigore a fost rezervă.

Barcelona gâfâie

Formația FC Barcelona a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Celta Vigo, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Spaniei. Catalanii au marcat prin Suarez, în minutele 20 și 67. Pentru Celta au înscris Smolov (’50) și Iago Aspas (’88).Real Madrid a jucat în cursul serii la Barcelona, cu Espanyol. Înaintea acestui meci, echipa madrilenă avea un punct avans față de rivala sa clasică.

Verdicte în Bundesliga

Ultima etapă a campionatului Germaniei, ediția 2019/2020, a avut loc sâmbătă, rundă în care campioana Bayern München a obținut o victorie cu 4-0, în timp ce a doua clasată, Borussia Dortmund, a pierdut confruntarea cu Hoffenheim cu 0-4. Bayern Borussia Dortmund și formațiile care au încheiat sezonul pe locurile trei și patru, Leipzig și Borussia Mönchengladbach, vor juca în Liga Campionilor. Bayer Leverkusen (locul V) și Hoffenheim (locul VI) vor evolua în grupele Ligii Europa, iar Wolfsburg, poziția a șaptea, va participa în turul doi preliminar al Ligii Europa. Au retrogradat Fortuna Dusseldorf (XVII) și Paderborn (locul XVIII). Werder Bremen, care a încheiat pe XVI, va juca un baraj pentru menținerea în primul eșalon.

Sus Eric, jos Eric

Formația Ural a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Tambov, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Rusiei, în care Eric Bicfalvi a înscris ambele goluri ale gazdelor și a fost eliminat. Bicfalvi a marcat în minutele 20 din penalti și 70. Jucătorul român a primit un cartonaș galben în minutul 82 și pe al doilea în minutul 83, fiind eliminat. Pentru oaspeți a înscris Kostiukov (’68). Ural ocupă locul X în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Tambov este pe XIII, cu 25 de puncte. Lider este Zenit, care are 56 de puncte.

Pandemia strică euforia

Liverpool ar putea să nu mai dispute pe Stadionul Anfield cele trei meciuri rămase de jucat pe teren propriu în Premier League (împotriva formațiilor Aston Villa, Burnley și Chelsea), dacă fanii continuă să sărbătorească titlul pe străzile orașului, informează Daily Mail. Clubul, poliția și primarul orașului au condamnat comportamentul „inacceptabil” al anumitor suporteri care s-au adunat la Pier Head, pe malurile Râului Mersey, pentru a celebra primul titlu cucerit în 30 de ani, fără să respecte măsurile de distanțare fizică, în timp ce noul coronavirus contină să se răspândească. The Sun a precizat că este posibil să fie anulat certificatul de securitate al stadio ului, dacă suporterii continuă aceste manifestații.

Robben s-a răzgândit

Olandezul Arjen Robben, care și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă anul trecut, a revenit în fotbal, el semnând un contract cu Groningen, clubul la care s-a format. “Aveam 12 ani când am început să joc la Groningen, am debutat la profesioniști la 16 ani și după două sezoane au fost transferat la PSV Eindhoven. După o aventură minunată de 18 ani, revin acasă”, a declarat fotbalistul. Arjen Robben, în vârstă de 36 de ani, își anunțase retragerea în iulie 2019, la câteva zile după ce i-a expirat contractul cu Bayern München.

A murit Cisovsky

Fostul jucător al echipei Poli Timișoara Marian Cisovsky a decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 40 de ani, a anunțat clubul Viktoria Pzen. Fostul internațional slovac suferea de șase ani de ALS, scleroză laterală amiotrofică. El era căsătorit și avea trei copii. Cisovsky a evoluat în carieră la Inter Bratislava, Zilina, Artmedia Petrzalka, Politehnica Timișoara (în perioada 2008-2011) și la Viktoria Plzen. Pentru naționala Slovaciei, fostul fundaș a disputat 15 meciuri.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.