Sport

Rugbiştii au făcut spectacol pe Tineretului

Dan Chiriac
24 mai 2017 626 vizualizări

LPS Focşani – CSS Tecuci 74-5 (45-0), în cadrul campionatului naţional U 16

LPS Focşani, antrenori Romică Păun şi Cătălin Răileanu, a obţinut o victorie categorică în cadrul campionatului naţional al juniorilor sub 16 ani, Focşănenii s-au impus cu 74-5 în faţa celor de la CSS Tecuci. Prima repriză a stabilit deja câştigătoarea partidei. Focşănenii au ajuns aproape când au vrut în terenul de ţinta advers şi s-au distanţat la 45-0 pe tabela de marcaj. Nici în repriza secundă lucrurile nu au stat mult diferit. Oaspeţii au reuşit eseul de onoare, în timp ce focşăneni şi-au asigurat o victorie ce îi menţine în lupta pentru calificare la turneul final. Focşănenii vor juca în ultima etapa, în deplasare, cu CSS Bârlad. În acest moment, LPS Focşani ocupa locul doi în clasament cu 31 de puncte, cu două mai mult decît oocupanta poziţiei a treia, CSS Gura Humorului. Cum sucevenii şi-au încheiat partidele din campionat, LPS Focşani nu mai poate pierde locul doi. LPS Focşani se pregăteşte pentru turneul final al campionatului naţional. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.