Sport

Româncele au cucerit Budapesta

Ziarul de Vrancea
10 nov 2018 603 vizualizări

CSM a învins clar pe Ferencvaros și este calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a învins duminică, în deplasare, formația ungară FerencvarosBudapesta, scor 34-28 (17-10), în penultimul meci din Grupa D a Ligii Campionilor. CSM București redevine liderul grupei, iar Cristina Neagu, cu 43 de goluri, conduce clasamentul golgeterilor după cinci etape. Pentru CSM au marcat Cristrina Neagu 9 goluri, Dragana Cvijic 5, Majda Mehmedovic 5, Andrea Lekic 5, Jovanka Radicevic 3, Amanda Kurtovic , Iulia Curea 2, Barbara Lazovici și Elizabeth Omoregie 1. După un start bun al gazdelor, care au condus cu 5-1, partida a fost la discreția formației române care a condus tot timpul, având un ecart maxim de opt goluri. În celălalt meci al grupei, echipa norvegiană Vipers Kristiansand a învins în deplasare cu 34-26 formația germană Bietigheim. În clasamentul grupei, CSM și Ferencvaros au câte șase puncte, Vipers, cinci puncte( (toate calificate), iar Bietigheim, trei. În ultima etapă se vor juca partidele CSM – Bietigheim și Vipers – Ferencvaros.

Un rezultat excelent a obținut SCM Craiova, în turul III al Cupei EHF, învingând în deplasare cu 19-17 (9-9) echipa germană Borussia Dortmund. Returul va avea loc peste o săptămână la Craiova. Celelalte două echipe românești din această competiție au suferit înfrângeri în deplasare: Ikast Handbol (Danemarca) – SCM Râmnicu Vâlcea 22-16; Zvezda Zvenigorod (Rusia) – Măgura Cisnădie 29-24

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.