Sport

Atleții vrânceni au ocupat podiumul la Campionatul Național al juniorilor I - U 20 de la Pitești

Ziarul de Vrancea
23 iun 2019 1175 vizualizări

Cu 27 de zile până la debutul Campionatelor Europene dedicate juniorilor 1 (U20) – ediția a 25-a, Boras (Suedia), pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești s-au desfășurat Naționalele dedicate acestora  în zilele de vineri și sâmbătă 21-22 iunie , 2019 , etapa finală , împreună cu întrecerea de la probe combinate.

Conform proiectului de program, vineri de dimineață, de la ora 8,00, s-a dat startul cursei feminine de 5000 m, pentru ca în finalul primei sesiuni să se dispute (ora 11,00) proba de aruncarea greutății (heptatlon). Cea de-a doua reuniune de vineri 21 iunie 2019  a debutat tot cu două probe din cadrul heptatlonului, 200 m, respectiv, prăjină, pentru ca la sfîrșitul zilei să-și dispute întâietatea națională ștafetele de 4X100 m (feminin – 20,40 și masculin – 20,45). Ziua de sâmbătă 22 iunie 2019 a  debutat de la ora 8,30 cu probele de 10.000 m (F și M). La 11,30, cursa de 800 m a încheiat heptatlonul, dar și prima parte a întrecerii. Sâmbătă 22 iunie 2019 după amiază, de la ora 17,00, a început proba masculină de aruncarea suliței (decatlon). Ca de obicei, competiția s-a încheiat cu ștafetele de 4X400 m (19,00 – feminin, 19,05 – masculin). 

Tinerii atleți vrânceni se întorc acasă de la Campionatul Național al juniorilor I U 20 de la Pitești 21-22 iunie 2019  cu  mai multe medalii. Astfel  Mihai Răzvan Vasiliu, de la LPS Focșani,  a câștigat două medalii de aur: una la 400 de metri, cu timpul de 48:61, și una la ștafetă 4×400, alături de colegii săi Cătălin Marian Gîrleanu, Nicolae Emilian Melinteanu și Mario Dobrescu. Tânărul atlet de la CS Atletic Adjud, Mario Dobrescu, s-a clasat al doilea la proba de 400 de metri, cu timpul de 48:63, record național la juniori III (Mario este încă junior III). Medalii de argint au mai obținut: Corina Ilinoiu (CSS-CSM Focșani), la 200 de metri, cu timpul de 25:06, Alisia Paruba (CS Atletic Adjud), care este încă junioară II - la aruncarea suliței – 45,01 metri, record personal, Flavius Cătălin Stoica (CSM Focșani), la aruncarea suliței, cu 57,51 metri, echipa feminină de ștafetă 4×400 metri – Karina Anamaria Toader, Andreea Tănase, Corina Ilinoiu, Ioana Parascheva Bran  (CSS Focșani). De menționat că fratele lui Flavius Stoica – Marius Ionuț Stoica – legitimat la CA Roman, s-a clasat pe locul al treilea la aruncarea suliței, cu 56,21 metri.

Citiți și:Copilul minune din Adjud, al atletismului vrâncean, Mario Dobrescu, a scris istorie la Campionatele Naționale de Atletism pentru juniori 1, care au avut loc la Pitești !

Copilul de suflet al maestrului Gheorghe Catrinescu, Mario Dobrescu, a crescut și ca vârstă și ca înalțime, iar performanțele rămân la fel de mari, chiar dacă participă la categorii mai mari de vârstă !

Mario Dobrescu, este proaspat vicecampion național la juniori 1 și medalie de argint la 400 metri cu 48.63s record național de juniori 3,

Mario Dobrescu, atentie, fiind junior 3 !

Mario Dobrescu este si campion național de juniori 1 , cu ștafeta de 4x400 metri a LPS Foc.ani,!-Text informații :Sportuldevrancea Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.