Sport

Revoluția continuă la Dinamo

Ziarul de Vrancea
21 ian 2019 577 vizualizări

*Mulți vin, mulți pleacă în echipa lui Mircea Rednic * Pariorul Voduț, dat afară de la Viitorul

FC Dinamo a anunțat, ieri, despărțirea de trei jucători, atacantul Mircea Axente, care era legitimat la gruparea bucureșteană din 2018 și mijlocașul croat Tomislav Gomelt. Clubul și Axente au convenit pe cale amiabilă încetarea raporturilor contractuale. Transferat la Dinamo în vara anului trecut, Mircea Axente a marcat pentru echipa bucureșteană un singur gol în zece meciuri disputate în acest sezon competițional, toate în Liga I. În privința lui Gomelt, el se va transfera definitiv la formația italiană FC Crotone, locul 19 în Serie B, Transferat la Dinamo în luna iulie a anului trecut, Tomislav Gomelt (24 de ani)a jucat 13 meciuri în tricoul alb-roșu, în acest sezon competițional, 12 în campionat și unul în Cupa României, fără a marca vreun gol. El a mai jucat în cariera de profesionist la Espanyol B, Antwerp, Bari, CFR Cluj, Rijeka, și Lorca. A început fotbalul la Academia celor de la NK Zagreb și a terminat junioratul la Tottenham. În fine, cel mai important dintre ei este portughezul Diogo Salomao. Conducerea grupării bucureștene urmează să se înțeleagă cu unul dintre cele două cluburi interesate de el, a anunțat Mircea Rednic într-o conferință de presă susținută în Antalya, precizând că intenționează să aducă alți patru jucători.

* FC Viitorul a anunțat, ieri că i-a suspendat contractul lui Mihai Voduț, după ce în presă a apărut că fotbalistul ar fi pariat pe câteva meciuri, între care și unul al grupării constănțene. Dacă se va demonstra că informațiile publicate sunt adevărate, lui Voduț i se va rezilia contractul. Gruparea constănțeană precizează că interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri. . Cancan.ro a notat, duminică seară, că Mihai Voduț ar fi pariat prin intermediul iubitei sale pe câteva meciuri, între care și unul al echipei FC Viitorul, cu Astra Giurgiu, anul trecut.

În altă ordine de idei, FC Viitorul l-a legitimat pe jucătorul Andreas Calcan, ultima dată component al echipei olandeze Almere City. Calcan a semnat un conctract pe doi ani și jumătate. Noul jucător al Viitorului se află deja în cantonamentul echipei, la Belek. În vârstă de 24 de ani, Andreas Calcan a mai evoluat în carieră pentru Universitatea Cluj, Willem II Tilburg și Dordrecht.

* FC Botoșani se pregătește să facă un nou transfer important. Valeriu Iftime a declarat că discută, în această perioadă, împrumutul unui atacant de top din Argentina. Din afirmațiile patronului, fotbalistul are dublă cetățenie, argentiniană și italiană, și vine de la un club de top.”Așteptăm un vârf din Argentina, de la o echipă de top de la ei. Un fotbalist cu dublă cetățenie, argentiniană și italiană. Vrea să vină în România cu un contract mai special. La început e un împrumut, iar apoi îl putem cumpăra cu clauză. Încerc un contract asemănător cu cel al lui Fabbrini și Ongenda”, a declarat Iftime pentru ProSport.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.