Sport

Revenire spectaculoasă pentru Sanorom Boloteşti

Dan Chiriac
15 mai 2017 286 vizualizări

Patru echipe încearcă să ajungă în sferturi, acolo unde sunt calificate alte şapte formaţii

Cupa României la minifotbal a programat luni seara ultimul meci din cadrul etapei a doua a grupelor. Sanorom Boloteşti, una dintre candidatele la căştigarea trofeului, a avut o revenire spectaculoasă în partida cu Selecţionata Arbitrilor. Cavalerii fluierului au reuşit o primă repriză foarte bună şi au condus la pauză cu 4-1. Selecţionata arbitrilor a ţinut în şah, timp ce o repriză, una dintre cele mai puternice echipe din liga de minifotbal. În repriza a doua, Sanorom a revenit şi a întors rezultatul după reuşitele lui Negoescu, Covaci, Manu sau Răzvan Crăciun. Cu acest scor, echipa condusă de Romică Corozanu şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală ale întrecerii, acolo unde vor mai juca Pamiro Construct, Flux AS, Viitorul Cîmpineanca și United AS Focsani. Dinamo Focşani şi AS Mărăşeşti sunt şi ele calificate în mare măsură în această fază a întrecerii. Pentru ultimul loc ce asigură calificarea se vor lupta patru echipe ce se vor întâlni în meciuri directe. Selecţionata Arbitrilor – Onasis şi Progresul – FC Sud sunt partidele ce vor decide ultima calificată. Echipa ce va obţine victoria la cel mai mare scor din cele patru formaţii va fi prezentă în sferturile de finală. Toate cele patru au zero puncte în clasament. Interesant este că în sferturi poate ajunge o echipă ce va acumula un singur punct! Progresul Focşani poate ajunge în sferturi dacă cele două partide menţionate se vor încheia la egalitate. Progresul este cea mai nouă apariţie în liga de minifotbal, având o evoluţie apreciată în returul ligii. Formaţia este susţinută de societatea Comcereal, patronată de Gelu şi Cătălin Scutaru. Cei doi oameni de afaceri au decis să se implice pentru prima dată în fenomenul sportiv, la echipa de minifotbal Progresul. Jucătorii echipei îşi doresc să facă o figură frumoasă în Cupa României pentru a-i determina pe sponsorii de la Comcereal, ce se ocupă cu distribuirea de îngrăşăminte şi cu produse de panificaţie, să se orienteze şi spre fenomenul fotbalistic. Turneul Final al Cupei României se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 7-9 iulie. Ligii de minifotbal Vrancea i-au fost repartizate trei locuri la turneele naţionale din această vară, două locuri pentru campioana şi vicecampioana sezonului 2016-2017 şi un loc pentru câştigatoarea fazei locale a Cupei României Grafit Decor. (Dan CHIRIAC)

 

 În etapa a doua a grupelor s-au înregistrat rezultatele:

Dinamno – ACS Mărășești 2-1

Pamiro – Onasis 12-3

Viitorul Cîmpineanca – Progresul  4-1

Flux –Pantzer 8-1

United – FC Sud 6-1

Sanorom  - Sel. Arbitrilor 8-4

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.