Sport

Retrageri de la Transylvania Open

Ziarul de Vrancea
23 oct 2021 880 vizualizări

Garbiñe Muguruza și alte șapte jucătoare de frunte au renunțat la turneul de la Cluj *wild-card-ul ibericei a fost preluat de Andreea Prisacariu

Opt jucătoare, în frunte cu Garbiñe Muguruza, s-au retras de la turneul Transylvania Open, care se desfășoară la BT Arena, din Cluj. Alături de renumita jucătoare hispanică, s-au retras Paula Badosa (Spania), Ekaterina Aleksandrova, Veronika Kudermetova (Rusia) Elise Mertens (Belgia), Viktoria Golubic (Elveția), Kaia Kanepi (Estonia) și Mayar Sherif (Egipt).De asemenea, Mihaela Buzărnescu nu a mai putut lua startul în turneul de calificări, după cum anunța sportiva. În urma acestor retrageri, au fost admise pe tabloul principal româncele Andreea Prisăcariu și Ana Bogdan, precum și Anna-Lena Friedsam (Germania), Alison van Uytvanck (Belgia), Ivana Jorovic (Serbia) și Kaja Juvan (Slovenia). Ieșeanca Andreea Prisăcariu va întâlni în prima rundă o jucătoare venită din calificări.În aceste condiții, Simona Halep va fi cap de serie nr. 1, urmată pe tablou de estona Anet Kontaveit (20 WTA) – care a câștigat Kremlin Cup după 4-6, 6-4, 7-5 în finală cu Ekaterina Aleksandrova - și Emma Răducanu. Simona Halep va juca în primul tur cu Gabriela Ruse, Irina Begu, cu Irina Bara, Jaqueline Cristian o se va înfrunta cu Kaja Juvan, Ana Bogdan cu Ivana Jorovic. Emma Răducanu o va întâlni pe slovena Polona Hercog. Din calificări, a mai ajuns pe tabloul principal Alexandra Cadanțu-Ignatik care a trecut în turul decisiv de altă româncă, Vanessa Teiușanu, scor 6-0,6-1. Celelalte sportive române, Ilinca Amariei, Andreea Roșca și Brianna Szabo nu s-au calificat.

* Perechea Raluca Olaru/Nadia Kicenok (România/Ucraina), cap de serie numărul 4, a pierdut, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 500 Kremlin Cup. Cele două au fost învinse de cuplul Jelena Ospatenko/ Katerina Siniakova (Letonia/Cehia), scor 2-6, 6-4, 8-10..

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.