Sport

Remontada, importată de CR7

Ziarul de Vrancea
12 mar 2019 592 vizualizări

Cu trei goluri marcate de Cristiano Ronaldo  în poarta rivalilor de la Atletico Madrid, Juventus a întors rezultatul din tur și s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor * Manchester City a realizat scorul ediției: 7-0 cu Schalke 04

Formația Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marți, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Atletico Madrid, în manșa retur a optimilor competiției. Cristiano Ronaldo a marcat toate cele trei goluri, în minutele 27, 48 și 86 (penalty).În tur, Atletico Madrid câștigase la Madrid cu scorul de 2-0.

 “Trebuia să fie o seară specială și a fost, dar nu pentru golurile marcate, ci pentru echipă. Am avut o atitudine extraordinară, de Liga Campionilor, însă încă nu am câștigat nimic. Este o mândrie, dar Juventus, poate pentru asta m-a adus, pentru a ajuta să fac lucruri care nu au mai fost niciodată făcute”, a spus vedeta portugheză. Atacantul portughez l-a egalat pe eternul rival, Messi, la numărul de hat-trick-uri marcate în Liga Campionilor. Cei doi au câte opt de fiecare, în timp ce restul jucătorilor au maximum trei în această competiție. Ronaldo este al treilea jucător care înscrie un hat-trick pentru Juventus în fazele eliminatorii ale Champions League. Doar Filippo Inzaghi (victorie cu 4-1, în deplasare, împotriva celor de la Dinamo Kiev, în 1998) și Alessandro del Piero (victorie cu 4-1, pe teren propriu, vs AS Monaco, tot în 1998) au mai reușit această performanță. Până acum, la Juventus, Cristiano Ronaldo a marcat 24 goluri, în 36 de partide, în toate competițiile. În ceea ce privește reușitele din Liga Campionilor, jucătorul lusitan este lider absolut, are 124 de goluri.

Tehnicianul argentinian Diego Simeone, de la Atletico, a recunoscut superioritatea gazdelor: “Vreau să fie clar! Nu am fost eliminați pentru că am jucat prost, ci pentru că Juventus a jucat bine. Nu a fost vorba despre efort, sau de dăruire. Pur și simplu Juventus a fost mai bună. Când se întâmplă asta nu poți decât să-ți feliciți adversarul, să pui capul în pământ și să continui să muncești. S-au descurcat mai bine decât noi și au obținut o victorie meritată. E adevărat, și noi am făcut greșeli, dar Juventus s-a descurcat mai bine în acest meci. Cred că punctul forte al lui Juventus este capacitatea de a face presing”, a spus “El Cholo”

În cealaltă partidă, Manchester City a învins cu 7-0 pe Schalke 04, după ce câștigase și în tur cu 3-2. Recitalul “cetățenilor” a început în minutul 35, iar în decurs de o oră Schalke a încasat nu mai puțin de șapte goluri. A fost 3-0 la pauză, după golurile înscrise de Aguero ('35 - penalty, ‘38) și Sane (‘42).

Spectacolul a continuat în repriza a doua, când alți patru jucători și-au trecut numele pe lista marcatorilor: Sterling (‘56), Silva (‘71), Foden (‘78) și Gabriel Jesus (‘84). S-a terminat 7-0 pentru Manchester City, care a obținut cea mai clară victorie în cupele europene din istorie. “Cetățenii” nu reușiseră niciodată să înscrie zece goluri într-o dublă manșă disputată într-o competiție UEFA.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.