Sport

Regal sportiv la Sala Polivalentă Focșani! Anul sportiv școlar deschis în Vrancea printr-o demonstrație a micilor sportivi din județ

Mihaela Vlădescu
4 oct 2022 1642 vizualizări

 Anul sportiv școlar a fost declarat deschis duminică 02 octombrie 2022, la Sala Polivalentă din Focșani, printr-o demonstrație a elevilor din județ, practicanți ai diferitelor discipline sportive.

 Elevi legitimați la cluburile școlare sportive și nu numai, de la Palatal Copiilor, precum și părinți și bunici au fost prezenți, alături de profesorii de educație fizică și sport din Vrancea, în Sala Polivalentă din Focșani.

Cu toții au făcut o demonstrație a pasiunii care ii unește, aceea pentru educație fizică și sport, în aplauzele celor care au umplut  tribunele.

 Festivitatea a fost deschisă prin intonarea imnului național și a imnului olimpic, flacăra olimpică fiind purtată, simbolic, de cei mai mici sportivi prezenți în Sala Polivalentă. 

 Au evoluat, apoi, copiii de la secția de dans modern a Palatului Copiilor Focșani, urmand o demonstrație a copiilor de la secția de judo a CSS Focșani, fetele de la gimnastică, majoretele, apoi micii sportivi de la sectiile de baschet, handbal, fotbal, atletism, rugby, volei din cadrul CSS, iar la final a fost o demonstrație sincron a tuturor disciplinelor sportive reprezentate în sală.

 "Emoția este atât de mare când am în fața atât de mulți copii talentați! Vă urez un nou an școlar cât se poate de frumos, cu rezultate excepționale. Voi, dragi elevi, sunteți mesagerii învățământului vrâncean în toată țara și în toată lumea. De fiecare dată ne-ați bucurat și ne-ați făcut să fim mândri de rezultatele voastre. Stimați colegi profesori și antrenori, vă mulțumesc din suflet pentru toată dăruirea și toată implicarea, știu că în spate se află foarte multă muncă și mă plec în față dumneavoastră pentru efortul depus. Stimați părinți, educația o putem face doar împreună și va mulțumesc că sunteți alături de noi. La începutul lunii octombrie sărbătorim Ziua Educației și mă bucur că sunteți alături de noi. "Împreună", noi și dumneavoastră, să fie cuvântul de bază care să ne însoțească întotdeauna. Succes tuturor!", a transmis inspectorul general școlar al ISJ Vrancea, Gabriela Marchitan, cea care a declarat deschis anul sportiv școlar 2022-2023 în Vrancea.

 Administrația locală a fost reprezentată de consilierul Cristian Zârnă care a promis că va face tot posibilul ca micii sportivi să beneficieze de condiții cât mai bune pentru a-și îndeplini obiectivele.

 Sufletul sportului școlar vrâncean, inspectorul de educație fizică și sport din Vrancea, profesoara Vica Mincă le-a mulțumit adultilor din sală pentru că au înțeles importanța sportului pentru copii și a făcut apel la toți parintii sa le urmeze exemplul. “Lăsați copiii să transpire pentru că sportul înseamnă sănătate. Avem nevoie de copii sănătoși și așa ii putem avea. Mulțumim tuturor pentru participare și pentru implicare”, a precizat Vica Mincă. (M.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.