Sport

Regal handbalistic de cadeți și juniori, sâmbăta aceasta la Focșani

Cătălin VLĂDESCU
8 mar 2018 3580 vizualizări

Micii handbaliști din toată Moldova se vor antrena la Focșani.

Federația Română de Handbal este interesată tot mai mult, așa cum este și firesc, de viitorul handbalului din România, de copii și juniori. Federalii organizează cu o frecvență de o lună, o lună și jumătate, antrenamente commune, în toate zonele din țară noastră, la care participă cei mai tineri și talentați jucători din România. Sâmbăta aceasta, 10 martie, a venit rândul Focsaniului de a fi gazda unui asemenea eveniment handbalistic, la care vor participa copiii născuți între anii 2002-2005. Scopul acțiunii este de a monitoriza calitățile și nivelul de pregătire tehnico-tactic al micilor handbaliști. Se va forma astfel, o bază de selecție lărgită, în vederea viitoarelor potențiale convocări la acțiunile de selecție FRH. Astfel, sâmbăta aceasta, în orașul nostru, își vor da întâlnirea toate echipele din Moldova, care se vor antrena sub conducerea coordonatorului federal de zonă, Gabriel Armanu de la Bacău, Răzvan Bernicu de la Suceava, dar și a antrenorilor focșăneni, Marius Partene și Iulian Neață. La acțiune se așteaptă și prezența unui delegat federal. La ora 9:30 este programat să înceapă primul antrenament, acțiunea desfășurându-se până la oră 17:15, antrenamentele alternând cu reprizele pentru joc, dar și cu pauza pentru masa de prânz. Ca iubitori ai sportului cu mingea pe semicerc, nu putem decât constata, cu bucurie, că Focșaniul a început deja să conteze pe harta handbalistică din România. Important de menționat că la această acțiune a FRH vor participa și cinci mici handbaliști focșăneni: portarul Vlad Andronic, născut în 2003, interul stânga, Robert Feraru(2004), Radu Andronic(2004), centrul Alex Golea(2005) și portarul Nikolas Vișan, născut în 2005. Să fie handbal!(Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.