Sport

Recitaluri cu fluierași de șoc

Ziarul de Vrancea
14 dec 2019 1243 vizualizări

*Meciurile Dinamo-Sepsi și Politehnica Iași -Gaz Metan Mediaș au fost influențate de erori de arbitraj

*Dinamo București – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2 (1-0). Nistor (’60) / Karanovic (’76. ’78). Meci cu „schepsis de fluier” și rezultat surprinzător. Dinamoviștii, care au dominat copios prima parte au meritat un penalty în min. 47, la un henț comis de Bouhenna la un șut al lui Sorescu (oare Iulian Călin n-a aflat de noile reglementări privitoare la hențuri?). Ceea ce i-a „rupt” pe dinamoviști a fost eliminarea lui Nistor (excesiv de nervos) pentru cumul de cartonașe galbene. Și Karanovic a înscris de două ori în două minute, iar Dinamo fără Nistor nu înseamnă mare lucru.

*Academica Clinceni – FC Botoșani 1-1(0-0). Șut (’80) / Ofosu (’53). Cu excepția unui început îndrăzneț al gazdelor, botoșănenii au dominat copios. Adrian Șut a reușit o egalare nesperată cu un... șut sănătos. În minutul 71, de la gazde a fost eliminat Paul Pîrvulescu, el primind al doilea cartonaș galben, ceea ce face egalarea ilfovenilor și mai neașteptată.

* Politehnica Iași - Gaz Metan Mediaș 1-2 (0-0). Bălan (’55) / Constantin (’77 și ’85 – ambele din penalty). Se pare că Mihai Teja nu i-a învățat pe „politehniști” cum se ține un rezultat, Ieșenii se afundă spre subsolurile clasamentului. Bălan a deschis scorul la o gafă a portarului Pleșca, însă la întoarcerea de rezultat a contribuit din plin și arbitrul Horațiu Feșnic, care a inventat un penalty. Al doilea, dat la un atac întârziat a lui Diallo asupra lui Olaru, a venit logic: Iașul era deja groggy.

*Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1 (0-0). Cicâldău (’74), Bălașa (’89)/ Papazoglou (’54). Două concluzii: FC Voluntari, sub comanda lui Bergodi, se leagă din ce în ce mai bine și Craiova arată mai rău cu Pițurcă pe bancă decât cu fostul său elev, Papură.

*Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt 1-1 (0-0). Mihai (’76 – penalty)/ Petrescu (’24 – penalty). Un rezultat de egalitate între două echipe chinuite de clasament, care au ratat mult. Scorul a fost stabilit din două lovituri de pedeapsă, ambele corect acordate

Aseară s-a mai disputat meciul FC Viitorul – FCSB. Etapa se încheie astăzi, de la ora 20:00, cu partida CFR Cluj – Astra Giugiu.

Etapa viitoare (ultima a anului, 19-22 decembrie): FC Botoșani – Dinamo (joi), Astra Giurgiu – Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaș – FC Viitorul (vineri), FC Hermannstadt – Poli Iași, FC Voluntari – CFR Cluj (sâmbătă), Sepsi Sfântu Gheorghe – Chindia Târgoviște, FCSB – Universitatea Craiova (duminică).

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.