Sport

Real fără Ronaldo, o experiență captivantă

Ziarul de Vrancea
30 iul 2018 577 vizualizări

Gândurile noului antrenor, Julen Lopetegui, înaintea noului sezon

Tehnicianul Julen Lopetegui se află în fața primului meci în calitate de antrenor al celor de la Real Madrid, "galacticii" urmând să dea piept  astăzi cu Manchester United  într-un meci din cadrul turneului International Champions Cup. Rămas fără Cristiano Ronaldo, transferat la Juventus pentru suma de 100 de milioane de euro, fostul selecționer al Spaniei are misiunea de a forma un nou trident ofensiv la Real Madrid. "Ca antrenor, este o provocare captivantă să faci o echipă competitivă fără Cristiano", a spus tehnicianul spaniol.

"Când eu am semnat, Cristiano era încă la Real Madrid, dar curând el și-a exprimat dorința de a pleca. Ca antrenor, este o provocare captivantă să faci o echipă competitivă fără Cristiano. El este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Real Madrid, iar clubul i-a apreciat contribuția, facilitându-i plecarea. Suntem convinși că Bale va avea un an extraordinar și așteptăm multe de la el. Vom munci împreună pentru ca el să atingă forma cea mai bună", a declarat Julen Lopetegui, antrenorul lui Real Madrid. Lopetegui se arată încântat de echipa actuală și este convins că va lupta pentru toate obiectivele. Istoria Madridului marchează drumurile tuturor celor care sunt aici. Jucătorii trebuie să își dorească mereu mai mult, să încerce mereu să câștige și asta vom face, vom continua să îmbunătățim toate aspectele, astfel încât echipa să fie pregătită pentru noul sezon. Istoria Madridului nu permite altceva. Bale și Benzema s-au antrenat într-un mod extraordinar”, a mai adăugat antrenorul, care susține că va aborda “în cel mai bun mod posibil”, jocul cu Manchester United, cu gândul la meciul pentru Supercupa Europei, cu Atletico de Madrid. După meciul cu Manchester United și înaintea Supercupei, Real va juca pe 5 august cu Juventus și pe 8 august cu AS Roma, tot în cadrul turneului american.

Primul test important pentru Real Madrid în noul sezon este confruntarea cu Atletico Madrid, contând pentru Supercupa Europei. Partida va avea loc pe 15 august, de la ora 22:00, laTallinn (Estonia).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.