Sport

Real, aproape de finală

Ziarul de Vrancea
26 apr 2018 728 vizualizări

Echipa din Madrid a învins la München pe Bayern în manșa tur a Ligii Campionilor

Formația Real Madrid a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Bayern München, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, revenind de la 0-1.

Fără să aibă un joc prea solid, Real Madrid a câștigat meciul tur cu Bayern Munchen din Germania cu  același pe care l-a avut și anul trecut, când cele două s-au întâlnit în sferturile de finală ale competiție. Nemții au fost cei care au deschis scorul, când Kimmich a fost servit de James Rodriguez, a scăpat pe partea dreaptă și l-a păcălit pe Navas, alegând să trimită la poartă, în timp ce goalkeeperul de la  Real Madrid s-a dus pe centrare. Real Madrid a revenit pe tabelă în minutul 44 când Marcelo a trimis un șut puternic, din voleu, la colțul lung.  Chiar dacă a avut posesia și mai multe ocazii de gol, Bayern a mai încasat un gol în minutul 57, in urma uni contraatac perfect finalizat de Asensio. Bavarezii au alergat după egalare, au dominat, dar madrilenii au demonstrat si că se pot apăra la fel de bine precum atacă.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, și-a lăudat jucătorii după victoria obținută la München, cu Bayern: "A trebuit să suferim, dar în final am reușit să obținem un rezultat important. Nu poți juca în Liga Campionilor fără să suferi. Toți trebuie să sufere și să joace fără minge", a declarat antrenorul, care l-a lăudat pe Lucas Vazquez: "A făcut un meci fantastic, a muncit mult și chiar a terminat meciul ca fundaș dreapta. Cu ajutorul lui Modric, a putut să-l țină sub control pe Ribéry."Tehnicianul nu-l consideră pe portarul Keylor Navas vinovat de golul primit. "El a dat totul, iar eroarea este colectivă. La începutul jocului nu am stat bine în teren, apoi golul este o consecință a acestor erori. Navas a avut două-trei intervenții și a fost foarte bun", a adăugat el.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Bayern München, Jupp Heynckes, a declarat că formația sa nu merita să piardă: "Am fost în avantaj, dar a fost un moment de cotitură la primul lor gol, care a fost un cadou. Și al doilea a fost la fel. Rar se întâmplă să avem atâtea ocazii de gol și să nu marcăm.Însă nu am știut cum să profităm de oportunități. Madridul a fost mai eficient. Bayern va face tot ce se poate pentru a corecta rezultatul primei manșe. Madridul are un mare avantaj după această victorie, dar noi am pierdut nemeritat. Meciul de miercuri a arătat că Madridul este vulnerabil, așa că putem fi optimiști", a declarat Heynckes.Partida retur este programată la 1 mai, la Madrid.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.