Sport

Rădoi nu exclude demisia

Ziarul de Vrancea
15 oct 2020 893 vizualizări

Selecționerul spune că va pleca, dacă i se va cere asta după meciurile din noiembrie

Selecționerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri, că va analiza posibilitatea de a părăsi conducerea echipei naționale în luna noiembrie, după ultimele meciuri din Liga Națiunilor. „Deocamdată nu m-am gândit să demisionez, așteptăm și celelalte două partide și după aceea, în noiembrie, putem să ne punem la masă, să discutăm, să vedem care sunt gândurile conducerii, după aceea vedem care sunt gândurile mele, dacă există vreun progres, dacă putem continua sau nu, pentru că nu vreau să stau în fața dumneavoastră, pe acest scaun doar prin prisma de a mă numi selecționerul României. Dacă voi considera că nu există progres și că nu voi putea îmbunătăți ceva, atunci ar fi bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care să vă satisfacă”, a declarat Rădoi, la conferința de presă după meciul cu Austria.Rădoi s-a referit și la stilul de joc pe care a încercat să-l implementeze la naționala: „Ar trebui să uităm ce înseamnă fotbalul modern și să ne întoarcem înapoi? Under 21 a jucat ofensiv de ce să nu se poată și la echipa mare? Eu nu îmi schimb principiile atât timp cât voi fi aici”, a explicat selecționerul. Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, cu scorul de 0-1 (0-0), de selecționata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Națiunilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.