Sport

Radiografia unui eșec rușinos

Ziarul de Vrancea
17 feb 2019 495 vizualizări

Mircea Rednic și Bogdan Bălănescu au păreri diferite în legătură cu ratarea play-off-ului de către echipa Dinamo, al doilea an consecutiv

Dinamo a ratat încă o dată calificarea în play-off-ul Ligii 1 Betano, după ce a pierdut pe teren propriu, cu 1-2, în fața FC Botoșani. La finalul partidei, Mircea Rednic și-a început discursul cu o ironie, a analizat partida și a susținut că fotbaliștii ar trebuie să-l impresioneze până la finalul sezonului, întrucât pot pleca mai devreme de la club. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo e la șapte puncte în spatele lui FC Botoșani, care a făcut 35 de puncte în urma victoriei de la București, și ocupă ultimul loc care duce în play-off.  Mircea Rednic, vizibil iritat, și-a început discursul într-un mod neobișnuit: “Sunteți fericiți, mulțumiți? Toată lumea e mulțumită. Păcat că am avut 1-0 și, pe cornerul nostru, să fii surprins pe contraatac? E lipsă de experiență, de implicare. Ei până atunci nu au ajuns la poartă, ei au avut două șuturi și două goluri. S-au apărat bine, s-au organizat bine. La mijlocul terenului au fost momente în care ne-au dominat, dar nu poți spune că nu am jucat”, a declarat  Rednic pentru TelekomSport.

Rednic a dat de înțeles că a avut probleme de lot și că fotbaliștii vor trebui să-i demonstreze că merită să rămână la Dinamo, întrucât, în vară, poate avea loc o nouă “curățenie”: “Au fost și forțate schimbările, pentru că în partea dreaptă am jucat cu cel de pe stânga. Avionul nu a mai avut benzină și nu am mai plecat și la prima schimbare s-a simțit totul. Papazoglou a fost ok, dar poate putea mai mult. E nevoie de răbdare. Ei știau foarte bine care e situația noastră, vrem să pregătim sezonul următor. Sunt jucători a căror contracte pot fi schimbate în vară, depinde doar de ei. E rușinos, e trist, anul ăsta au fost multe investiții, iar bugetul a fost mai mare. Asta e viața, le mulțumesc fanilor. Asta e realitatea, dar sunt multe meciuri, pe care le mai avem de disputat. Fiind în play-out te gândești și la retrogradare”, a adăugat antrenorul dinamovist.

Curios, secretarul general al celor de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, este mulțumit de felul în care a arătat echipa antrenată de Mircea Rednic în cele trei partide din acest an, în ciuda înfrângerii de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-1. Chiar dacă Dinamo reușea să câștige duelul cu echipa lui Valeriu Iftime, Bălănescu spune că misiunea “câinilor” de a ajunge în play-off rămânea una dificilă: “Echipa a arătat atitudine, potențial în prima repriză. Am luat două goluri din două greșeli, le punem în seama faptului că echipa nu este omogenă. Nu uitați, este o echipă formată într-un timp foarte scurt. Mergem să câștigăm fiecare meci și să încercăm să formăm o echipă competitivă pentru sezonul următor, ceea ce am și declarat că este obiectivul nostru

Dinamo rămâne pe locul 11 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte, la șapte în spatele celor de la FC Botoșani, care ocupă ultimul loc de play-off cu două etape înainte de final. Dunărea Călărași (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă).

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.